Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nytt på Amazon Prime Video i november 2021

Nytt på Amazon Prime Video i november 2021

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
27 oktober 2021

Kommande månadens höjdpunkter

Amazon Prime Video släpper tre nya originalproduktioner under november månad 2021. Största utropstecknet är nya dramaserien "The Wheel of Time" med Oscarsnominerade världsstjärnan Rosamund Pike i huvudrollen.

Missa inte Filmtopps intervju med Madison Iseman som spelar huvudrollen i serien "I Know What You Did Last Summer".

MER LÄSNING:

All or Nothing: Toronto Maple Leafs – 12 november

All or Nothing: Toronto Maple Leafs är den första säsongen dokumentärserien inom All or Nothing-serien som följer ett lag i NHL. Här får fans ta del av de mest spännande ögonblicken under NHLs 104:e säsong och slutspel. Under säsongen skildras Toronto Maple Leafs både i och utanför rinken, allt från att de blir kanadensiska mästare i The Canadian North Division till att dem möter sina rivaler, Montreal Canadiens, i den första omgången av slutspelet i Stanley Cup. I serien är skådespelaren och Toronto Maple Leafs-supportern Will Arnett berättare. 

I dokumentärserien deltar bland annat den svenska NHL- och Toronto Maple Leafs-spelaren William Nylander.

The Wheel of Time – 19 november

Sagan om Drakens Återkomst (The Wheel of Time) är en av de mest populära fantasy-serierna genom tiderna då fler än 90 miljoner böcker sålts. Serien utspelar sig i en episk värld där magi existerar, men endast några utvalda kvinnor har tillgång till att använda den. Berättelsen följer Moiraine (Rosamund Pike), som är medlem i de oerhört mäktiga Aes Sedai, en organisation där endast kvinnor är tillåtna att vara med. Moiraine anländer till småstaden Two Rivers och påbörjar därifrån en oerhört farlig och världsomspännande resa tillsammans med fem unga män och kvinnor, varav en av dem kommer rädda eller förstöra mänskligheten.  

Serien är baserad på Robert Jordans bästsäljande fantasy-noveller med samma nam. En samproduktion mellan Amazon Studios och Sony Pictures Television.

Hanna: Säsong 3 – 24 november

I den tredje säsongen fortsätter resan för Hanna, spelad av Esmé Creed-Miles. Hon har skapats av den onda organisationen Utrax och tränats för att bli en livsfarlig lönnmördare. I den tredje säsongen försöker Hanna i hemlighet, tillsammans med sin före detta nemesis Marissa Wiegler (Mireille Enos), förstöra Utrax inifrån och därmed fria sig själv från deras grepp.

Tillsammans har Hanna och Marissa tvingat den högt uppsatte Utrax-agenten John Carmichael (Dermot Mulroney) att hjälpa dem i deras uppdrag. Men, hennes unga kollegor på Utrax, Sandy (Áine Rose Daly) och Jules (Gianna Kiehl) börjar misstänka Hannas planer och motiv. Samtidigt som Hanna rör sig närmare sitt mål upptäcker hon inte bara en världsomfattande konspiration utan också de otroliga makter som ligger bakom Utrax och som står mellan henne och friheten.

NÄSTA ARTIKEL