Nya filmer och serier på Prime Video i juni 2024

Nya filmer och serier på Prime Video i juni 2024

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
28 maj 2024 kl. 09:38

The Boys are back in town

Prime Video satsar på kvalitet före kvantitet under sommaren. Bland de nya filmerna och serierna i juni 2024 väntar en nya säsong av favoriten "The Boys", den spännande satsningen "My Lady Jane" och en hel del annat smått och gott.

4 höjdpunkter på Prime Video i juni

The Boys (säsong 4) – nya filmer och serier på Prime Video i juni 2024
Foto: Prime Video.

The Boys (säsong 4) – premiär 13 juni

Den perfekt urspårade favoriten The Boys är tillbaka med sin fjärde säsongPrime Video. Världen är mer polariserad än någonsin och katastrofens bägaren är på vippen till att rinna över. Victoria Neuman är närmare presidentposten än någonsin tidigare, men hon blir hårt pressad av Homelander. Samtidigt har Butcher bara månader kvar att leva och de andra i The Boys har tröttnat på hans lögner och avsatt honom som ledare. Ska de kunna rädda världen innan det är för sent måste de se bortom sina meningsskiljaktigheter och jobba tillsammans.

Federer: Twelve Final Days
Foto: Prime Video.

Federer: Twelve Final Days – premiär 20 juni

Tennisikonen Roger Federer la sitt racket på hyllan häromåret och nu får vi följa de sista tolv dagarna i hans makalösa karriär i dokumentären Federer: Twelve Final Days. Till en början var filmen inte tänkt att visas för allmänheten, utan bara tänkt som en hemmavideo, men nu hittar den sårbara och ärliga filmen lyckligtvis till Prime Video. Förutom känslomässigt intima stunder med Federer själv, innehåller dokumentären intervjuer med andra storstjärnor, som Rafael Nadal, Novak Djokovic och Andy Murray.

I Am: Celine Dion – premiär 25 juni

I december 2022 diagnostiserades superstjärnan Celine Dion med en livsförändrande sjukdom. Dokumentären I Am: Celine Dion ger oss en titt in bakom kulisserna när Dion kämpar mot sitt nya tillstånd. Dokumentären beskrivs som "rå och ärlig" och lyfts fram som ett kärleksbrev till hennes fans och musiken som väglett hennes liv.

My Lady Jane – premiär 27 juni

Prime Video hakar på trenden med tillskruvade kostymdramer, och det genom att ge Lady Jane Grey, Tudor-adelskvinnan som var Englands drottning i blott nio dagar och senare halshöggs, ett annat öde. Här bjuds vi på ett episkt och fartfyllt äventyr i ett actionpackat alternativt universum kantat av såväl historia som fantasy, och såväl komedi som romantik.

Alla nya filmer och serier på Prime Video i juni 2024

  • Fast Charlie – 1 juni
  • After Everything – 1 juni
  • The Boys (säsong 4) – 13 juni
  • Past Lives – 14 juni
  • Federer: Twelve Final Days – 20 juni
  • Bamse och världens minsta äventyr – 22 juni
  • I Am: Celine Dion – 25 juni
  • My Lady Jane – 27 juni

Fler nyheter och artiklar om Prime Video hittar du här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL