Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i mars 2024

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i mars 2024

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
22 februari 2024 kl. 10:02

Sevärda premiärer på Prime Video i mars – från action till svensk skräck

I mars 2024 väntar en rad spännande premiärer på Prime Video – från stjärnspäckade Hollywoodrullar till svensk skräck. Här är alla nya filmer och serier på streamingtjänsten i mars.

Höjdpunkter på Prime Video i mars 2024

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i mars 2024
Foto: Prime Video.

Ricky Stanicky – 7 mars

Genre: Komedi
Med: Zac Efron, John Cena, Andrew Santino, Jermaine Fowler m.fl.

De tre barndomsvännerna Dean (Zac Efron), JT (Andrew Santino) och Wes (Jermaine Fowler) hittar på en låtsaskompis vid namn "Ricky Stanicky", för att ha någon att skylla på och hjälpa dem ur kniviga situationer. Vrid fram klockan 20 år framåt i tiden och Ricky Stanicky används fortfarande av vännerna för att rättfärdiga deras omogna beteende. Till slut tröttnar deras partners och kräver att få träffa Ricky Stanicky. Lösningen? Att anlita den avdankade skådespelaren "Rock Hard" Rod (John Cena) för att låtsas vara Stanicky. Planen ser lovande ut, men det dröjer inte länge innan Rod tar uppdraget på lite för stort allvar och vännerna ångrar sitt beslut.

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i mars 2024
Foto: Prime Video.

Invincible (säsong 2, del 2) – 14 mars

Genre: Animation, Action, Fantasy
Med: Steven Yeun, J.K. Simmons, Sandra Oh, Gillian Jacobs, Zazie Beetz m.fl.

Den råa, animerade superhjälteserien Invincible är äntligen tillbaka med sin andra säsongs andra halva. Invincible följer Mark Grayson – en 18-åring som i den andra säsongen börjat lära sig hantera sina superkrafter och som försöker hantera sveket av sin pappa, planetens mäktigaste hjälte, som vände sig emot mänskligheten. Mark står nu inför en mängd nya hot när han samtidigt kämpar med att leva ett någorlunda normalt liv, samtidigt som han dessutom går kampen mot sin största rädsla – att bli som sin pappa utan att märka det.

Nya filmer och serier på Amazon Prime Video i mars 2024
Foto: Prime Video.

Road House – 21 mars

Genre: Action, Thriller
Med: Jake Gyllenhaal, Conor McGregor, Austin Post, Daniela Melchior m.fl.

Med en unik sammansättning skådespelare, bestående av filmstjärnor som Jake Gyllenhaal, UFC-profilen Conor McGregor och världsartisten Post Malone, tar Road House os med på en adrenalinfylld resa till paradisiska Florida Keys. Dit beger sig den tidigare UFC-fightern Dalton (Gyllenhaal), som tar ett jobb som dörrvakt på en bar som hotas av ett våldsamt gäng. Situationen eskalerar snabbt och paradiset som förvandlas till något helt annat för Dalton.

Canceled (2023)
Foto: Nordisk Film.

Canceled – 25 mars

Genre: Skräck
Med: Vincent Grahl, Fanny Klefelt, Klas Wiljergård, William Wasberg m.fl.

Den omtalade, svenska, Joakim Lundell-producerade skräckfilmen Canceled hittar till Prime Video i slutet av mars. I filmen får vi följa de virala spökjägarna i "Gone Ghosting" som får från kungar till canceled när en tidigare kameraman påstår att deras paranormala möten hela tiden fejkats. Med en comeback i sikte tar teamet sig till ett hus som för längesedan bommats igen på grund av fruktansvärda händelser – och planen är att låta kamerorna rulla, vad som än händer. Men de är inte beredda på vad som väntar dem bakom de stängda dörrarna.

Fler nya filmer och serier på Prime Video i mars

  • Kandahar – 1 mars
  • Joy Ride – 1 mars
  • När befrielsen kommer – 24 mars
  • The Baxters – 28 mars

Filmtopp håller dig uppdaterad om det senaste från Prime Video.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL