Kolla in Post Malone, Connor McGregor och Jake Gyllenhaal i nya Road House

Kolla in Post Malone, Connor McGregor och Jake Gyllenhaal i nya Road House

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
15 februari 2024 kl. 11:02

En brokig skara stjärnor i Prime Videos remake

Prime Video har samlat en unik grupp kändisar i sin nyversion av 80-talsrullen "Road House". I filmen medverkar bland andra Post Malone, Connor McGregor och Jake Gyllenhaal. Ta en titt på de nya karaktärsbilderna som har släppts för filmen.

Den 21 mars är det premiär för Prime Video-satsningen Road House – en nytolkning av kultrullen med samma namn från 1989. I originalfilmen kunde vi se skådespelare som Patrick Swayze, Sam Elliott, Kelly Lynch och Ben Gazzara m.fl. i rollerna. Den här gången har en unik samling skådespelare förts samman för att blåsa nytt liv i Road House.

I nya Road House är det inte bara Hollywoodstjärnor som finns i skådespelarensemblen, utan även flertalet ikoner från andra områden. De mest anmärkningsvärda namnen på rollistan är UFC-stjärnan Connor McGregor och världsartisten Austin Post, mer känd under namnet Post Malone. Rollbesättningen utgörs i övrigt av Jake Gyllenhaal, Daniela Melchior, Billy Magnussen, Jessica Williams, Darren Barnet och Lukas Gage m.fl.

Kolla in karaktärsbilderna från nya Road House – Jake Gyllenhaal, Post Malone, Connor McGregor m.fl.

För två veckor sedan släppte Prime Video en officiell trailer för nya Road House och under veckan har de skruvat upp marknadsföringen ytterligare – nu med läckra karaktärsbilder.

Road House: Jake Gyllenhaal
Foto: Prime Video.
Road House: Connor McGregor
Foto: Prime Video.
Road House: Post Malone/Austin Post
Foto: Prime Video.
Road House: Daniela Melchior
Foto: Prime Video.
Road House: Billy Magnussen
Foto: Prime Video.
Road House: Jessica Williams
Foto: Prime Video.
Road House: Luke Gage
Foto: Prime Video.
Road House: Darren Barnet
Foto: Prime Video.

I Road House får vi följa den tidigare UFC-fightern Dalton (Gyllenhaal), som tar ett nytt jobb som dörrvakt på en vägkrog i paradisiska Florida Keys. Det dröjer inte länge innan han inser att platsen döljer mycket mer än vad som syns på ytan.

Kolla in trailer för Road House här:

"Road House" har premiär på Prime Video den 21 mars 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL