Taylor Swift Long Pond Sessions

Lyssna på Taylor Swifts osläppta låt i trailern till Prime Videos serie

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
30 juni 2023 kl. 15:00

Första lyssning på Taylor Swifts Back to December i Prime Video-trailern

I den helt nya trailern till säsong två av "The Summer I Turned Pretty" kan vi få en första lyssning på Taylor Swifts osläppta låt "Back to December (Taylor's Version)". Taylor Swift gör två spelningar i Sverige 2024.

Nästa år intar världsartisten Taylor Swift Sverige i samband med inte bara en utan två spelningar. Den globala stjärnan annonserade häromveckan att Stockholm och Friends Arena blir ett av hennes stopp på "The Eras"-turnén under 2024. Den 17 maj 2024 gör hon sin första spelning i den svenska huvudstaden och under gårdagen blev det dessutom klart att hon lägger till en extra konsert dagen efter.

Lyssna på Taylor Swifts osläppta låt i Prime Video-trailern till The Summer I Turned Pretty

Vill du börja uppladdningen inför konserterna redan nu kan vi tipsa om den senaste trailern till den andra säsongen av Prime Video-serien The Summer I Turned Pretty. I trailern kan vi nämligen få en exklusiv första lyssning av den osläppta Taylor Swift-låten "Back to December (Taylor's Version)", samt hennes låt "august" från folklore (2020) – Grammy-vinnaren för Årets album under galan 2021.

Se trailern till The Summer I Turned Pretty (säsong 2) med Taylor Swifts musik här:

Prime Video beskriver den andra säsongen av The Summer I Turned Pretty som följande:

Belly brukade räkna dagarna till att hon skulle återvända till Cousins Beach. Men med tanke på att både Conrad och Jeremiah slåss om hennes hjärta, och Susannahs återfall av cancer, är hon osäker på om somrarna där någonsin kommer bli desamma. När en oväntad besökare plötsligt innebär ett hot för Susannahs älskade hus så behöver Belly samla ihop gänget – och en gång för alla bestämma vart hennes hjärta egentligen finns.

"The Summer I Turned Pretty" säsong 2 har premiär på Prime Video den 14 juli.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL