Första titt på komediserien LOL med Robert Gustafsson

LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2 – Detta vet vi

  • Amazon Prime
Filmtopp
Uppdaterad kl. 21:01 | Publicerad 11 januari 2023 kl. 07:01

Återvänder Amazon Prime Videos humorsuccé?

Nu kan vi se alla sex avsnitt som finns ute av Amazon Prime Videos nya svenska humorprogram. Kommer vi att få se LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2?

I det nya programmet leds vi in i ett hårt övervakat rum där tio svenska stjärnkomiker ska försöka få varandra att skratta, utan att själva skratta. Det på svensk mark nya formatet, som leds av en hård men rättvis Eva Röse, verkar ha gått hem hos tittarna. Kan vi därför räkna med att få se LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2?

LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2 – Detta vet vi
Kommer "LOL" säsong 2? Foto: Amazon Prime Video.

I dagsläget har inte Amazon Prime Video gått ut med att vi får en andra säsong av LOL, men vi skulle säga att väldigt mycket talar för att vi får se mer av programmet. Den främsta anledningen är förstås att serien mottagits så pass väl av tittarna att den under flera veckors tid varit streamingtjänstens mest populära serie. En annan anledning som talar starkt för en fortsättning är att det bygger på det globala formatet LOL: Last One Laughing som spridit sig till en rad olika länder och där majoriteten av dem fått fler än en säsong – originalet är nu uppe i hela fem stycken. 

Nästa skäl att tro på LOL säsong 2 är att det finns en uppsjö stora svenska komiker kvar att använda sig av. Vi kan även föreställa oss att deltagare från den första säsongen återvänder för en ny chans på att vinna femhundratusen kronor till välgörenhet. 

När kommer LOL: Skrattar bäst som skrattar sist säsong 2?

Vi räknar kallt med att det kommer mer av programmet, och att nästa vända dyker upp på streamingtjänsten under hösten. Detta baserar vi på flera av de andra länders upplaga av programmet som släppts som en klocka med ett års mellanrum. 

Filmtopp uppdaterar dig så fort vi får veta mer om "LOL" säsong 2, så håll utkik!

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL