Premiär för Jack Ryan säsong 3 på Prime Video

KLART: Då kommer sista säsongen av Tom Clancy's Jack Ryan till Prime Video

  • Amazon Prime
Filmtopp
10 maj 2023 kl. 13:05

Junipremiär för den avslutande säsong 4 av Jack Ryan

Premiären för den avslutande, fjärde säsongen av "Tom Clancy's Jack Ryan" närmar sig med stormsteg. Nu meddelar Prime Video att säsong 4 har premiär på streamingtjänsten i juni.

"Tom Clancy’s Jack Ryan" återvänder för ytterligare en actionfylld säsong! Den fjärde och sista säsongen – där allt kommer avgöras – med John Krasinski i huvudrollen har premiär på Prime Video i juni.

I den fjärde och sista säsongen av Tom Clancy’s Jack Ryan får vi följa huvudkaraktären under hans farligaste uppdrag hittills. Som ny biträdande chef på CIA har Jack Ryan i uppdrag att utreda intern korruption och avslöjar en serie misstänkta, hemliga operationer som kan blotta landets sårbarheter. När Jack och hans team undersöker hur allvarlig korruptionen är upptäcker han en mycket värre verklighet – en drogkartells sammanslagning med en terroristorganisation – som avslöjar en konspiration på nära håll och utmanar vår hjältes tro på det system han alltid har kämpat för att skydda.

I serien får vi följa John Krasinski som Jack Ryan, Wendell Pierce som James Greer, Michael Kelly som Mike November och Betty Gabriel som CIA:s tillförordnade chef Elizabeth Wright, samt Abbie Cornish som återvänder som Cathy Mueller. I denna säsong adderas även Michael Peña till rollistan, som Domingo Chavez, och Louis Ozawa som Chao Fah.

KLART: Då kommer sista säsongen av Tom Clancy's Jack Ryan till Prime Video
Foto: Prime Video.

Då kommer säsong 4 av Jack Ryan till Prime Video

Den avslutande, fjärde säsongen av Tom Clancy's Jack Ryan har premiär på Prime Video den 30 juni. Två nya avsnitt kommer att finnas tillgängliga varje fredag fram till den episka säsongsfinalen den 14 juli. Den fjärde och sista säsongen släpps endast sex månader efter att den tredje säsongen hade premiär, allt för att kunna erbjuda alla Jack Ryan-fans ännu mer action i vardagen.

Säsong 4 kommer att finnas tillgänglig exklusivt på Prime Video i mer än 240 länder och territorier världen över. De tre första säsongerna av Tom Clancy´s Jack Ryan finns tillgängliga på Prime Video för de som vill kolla ikapp serien.

Ett Prime Video-medlemskap kostar 59 kronor per månad. 

Tom Clancy’s Jack Ryan är co-producerat av Amazon Studios, Paramount Television Studios och Skydance Television, och exekutivt producerad av Allyson Seeger, Andrew Form, John Krasinski, Brad Fuller, Michael Bay samt John Kelly. Dessutom är den fjärde säsongen exekutivt producerad av Tom Clancy och Skydance Television’s David Ellison, Dana Goldberg och Matt Thunell, tillsammans med Vaun Wilmott, Mace Neufeld och Carlton Cuse.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL