Snart premiär för The Boys säsong 4 – världen står på randen till undergång

Då släpps The Boys säsong 4 – datum och tid

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
05 juni 2024 kl. 17:00

Så släpps avsnitten på Prime Video

Det är dags för säsong 4 av Prime Video-favoriten "The Boys". Här hittar du informationen du behöver för att kunna se de nya avsnitten så snabbt som bara möjligt.

Den 13 juni är det äntligen dags – då är det efterlängtad premiär för den fjärde säsongen av tittarfavoriten "The Boys" på Prime Video.

Det har gått två år sedan vi senast fick se Butcher (Karl Urban), Hughie (Jack Quaid) och de andra i sin brutala kamp mot korrupta hjältar som Homelander (Antony Starr). När vi nu åter tar klivet in i The Boys-världen är den mer polariserad än någonsin tidigare och det känns bara som en tidsfråga innan bägaren rinner över och katastrofen är ett faktum. Victoria Neuman (Claudia Doumit) har tagit stadiga kliv i riktning mot presidentposten, men över sin axel har hon Homelander som inte är rädd för att utnyttja hennes maktposition med hjälp av utpressning.

Samtidigt knakar det i fogarna hos The Boys-gänget, där Butchers ständiga lögner fått honom avsatt som ledare. Det är en Butcher som dessutom det inte har mer än några månader kvar att leva. Frågan är om gänget kan lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan för att kunna rädda världen innan det är för sent.

Då släpps The Boys säsong 4 – datum och tid
Homelander är redo för en ny säsong. Foto: Prime Video.

När släpps avsnitten till The Boys säsong 4?

Säsong 4 av "The Boys" har som sagt premiär torsdag den 13 juni. På premiärdagen kommer säsongens tre första avsnitt att släppas, följt av ett nytt avsnitt i veckan varje torsdag fram till och med den 18 juli. Totalt består säsongen av åtta avsnitt.

Prime Video har inget exakt klockslag på dagen som de släpper nya avsnitt, men till Filmtopp säger streamingtjänsten att nya avsnitt bör finnas tillgängliga att streama från och med tidig morgon på sina lanseringsdagar.

"The Boys" är skapad av Eric Kripke, och vid sidan om nämna Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr och Claudia Doumit, ser vi Erin Moriarty, Chace Crawford, Karen Fukuhara och Jeffrey Dean Morgan m.fl. i den fjärde säsongen.

Fler premiärer på Prime Video i juni hittar du här.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL