Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Då kommer Aaron Sorkins Being the Ricardos – se trailern

Då kommer Aaron Sorkins Being the Ricardos – se trailern

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
19 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
19 oktober 2021

Sorkins nya film kommer snart till Prime Video

Det är snart dags för Aaron Sorkins "Being the Ricardos" att landa på Amazon Prime Video. Streamingtjänsten har annonserat ett premiärdatum för filmen och i samma veva passat på att bjuda oss på en teaser-trailer till filmen.

Med filmer som Moneyball (2011), Social Network (2010), Steve Jobs (2015) och The Trial of the Chicago 7 (2020) på sin meritlista (för att bara nämna några), är Aaron Sorkin en av vår tids absolut främsta manusförfattare.

På regifronten har han inte varit lika aktiv. Tidigare har han endast regisserat Molly's Game (2017) och ovan nämnda The Trial of the Chicago 7, men nu är det snart dags för den tredje filmen han regisserat (som han givetvis skrivit) att ha premiär.

Being the Ricardos har premiär på Amazon Prime Video den 21 december 2021.

LÄS OCKSÅ: 5 filmer för dialogälskaren

Dramafilmen tar oss med in bakom kulisserna på legendariska sitcom-serien I Love Lucy (1951–1957), där vi får följa Lucille Ball och Desi Arnaz under en av de mest kritiska veckorna i deras liv. Allt från personliga anklagelser till det som är kulturellt tabu hotar att avsluta de två stjärnornas karriärer, men även deras förhållande.

SE TEASERN TILL BEING THE RICARDOS HÄR:

I huvudrollerna ser vi Nicole Kidman som Lucille Ball och Javier Bardem som Desi Arnaz. Vid deras sida hittar vi skådespelare som J.K. Simmons, Alia Shawkat, Clark Gregg, Tony Hale, Jake Lacy, Nina Arianda m.fl.

LÄS OCKSÅ: Amazon Prime Video – bra filmer och serier 2021

NÄSTA ARTIKEL