Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
BEKRÄFTAT: The Boys spin-offen har fått grönt ljus

BEKRÄFTAT: The Boys spin-offen har fått grönt ljus

  • Amazon Prime
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
28 september 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Nyhet
28 september 2021

En spin-off av The Boys kommer till Prime Video.

I över ett år har det pratats om att Amazon Prime Video planerar att sjösätta en spin-off till deras flaggskepp "The Boys", och nu bekräftas Amazon Studios att projektet definitivt blir av.

Dramaserien "The Boys" är en av Amazon Prime Videos allra främsta titlar. Serien är en av de bäst rankade på Imdb och den har nominerats till åtskilliga Emmys. The Boys framgångar ledde tidigt till rykten om att utvidga seriens universum. Därefter rapporterades det att en spin-off var i görningen och nu har Amazon Studios bekräftat att en spin-off faktiskt blir av.

Amazon bekräftar också att den nya serien, som fortfarande inte har fått ett namn, kommer att kretsa kring ett universitet för "Supes".

– Det är delvis en collegeserie, delvis Hungerspelen – med samma hjärta, satir och råhet som i The Boys, beskriver Amazon Studios i ett pressmeddelande.

De utvecklar beskrivningen av handlingen med att skriva att den kommer att fokusera på hormonstinna och tävlingsinriktade "Supes" som sätter sina fysiska, sexuella och moraliska gränser på prov i jakten på de bästa kontrakten i de bästa städerna.

LÄS OCKSÅ: Bästa serierna på Amazon Prime Video

Även rollbesättningen börjar ta form och inkluderar i dagsläget namn som Jaz Sinclair (Chilling Adventures of Sabrina), Lizzie Broadway, Shane Paul McGhie, Aimee Carrero, Reina Hardesty och Maddie Phillips

Showrunners för serien kommer att vara Michele Fazekas och Tara Butters, som båda har arbetat med serier som Agent Carter och Emergence. Bland seriens producenter hittar vi namn som Eric Kripke, duon Seth Rogen och Evan Goldberg, James Weaver m.fl.

Inspelningen av tredje säsongen av "The Boys" avslutades nyligen, men ett premiärdatum är ännu inte annonserat för varken den kommande säsongen eller spin-offen.

LÄS OCKSÅ: Amazon Prime – bästa filmerna och serierna 2021

NÄSTA ARTIKEL