The Boys-stjärnan arresterad i Spanien för misshandel

Antony Starr delar med sig av blodiga bilder från The Boys säsong 4

  • Amazon Prime
Filmtopp
08 april 2023 kl. 16:04

Galenskaperna fortsätter

Inspelningen av "The Boys" säsong 4 är färdig – åtminstone för seriens stjärna Antony Starr, som delar med sig av ett knippe blodiga bilder från produktionen.

Den satirbetonade superhjälteserien The Boys har sedan premiären 2019 blivit en av vår tids mest omtalade TV-serier. Mycket på grund av dess grova humor och samhällskommenterande poänger.

Under fjolåret fick vi ta del av den tredje säsongen, som fick fyra av fem i betyg av Filmtopp, och sedan en tid tillbaka har arbetet med den efterlängtade fjärde säsongen pågått för fullt.

Häromdagen meddelade en av seriens stjärnor, Antony Starr, att han är färdig med inspelningen:

"Klappat och klart i Toronto 22/23. Hjulen snurrar än, men vi skalar bort och åker hem en efter en. Grattis till hela teamet som samarbetar för att få denna helgalna best att andas!!! Älskar den här serien, teamet och dess fans. Glad måndag. Gör det mesta av det hela. X"

 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av Antony Starr (@toni.starr)

Dagen efter passade han även på att dela med sig av ett knippe blodiga från produktionen, där han i rollen som Homelander är i vanlig ordning får oss alla att frukta den galna "superhjälten".

Arresterades för misshandel

I mars 2022 arresterades Antony Starr för att ha misshandlat en 21-årig kock i Spanien under inspelningen av Guy Ritchies kommande film The Interpreter. Starr anklagades då för att ha slagit kocken två gånger och skadat hans ansikte med ett glas.

Något premiärdatum för The Boys säsong 4 finns ännu inte, men enligt IMDb kan vi förvänta oss att det åtminstone sker senare i år.

Filmtopp håller dig uppdaterad så fort vi vet mera om The Boys säsong 4.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL