Anis Don Demina “behöver terapi“ efter tävlingsprogrammet – se trailern här

Anis Don Demina “behöver terapi“ efter tävlingsprogrammet – se trailern här

  • Amazon Prime
Eric Diedrichs
28 november 2023 kl. 10:11

Ny säsong av "LOL" väntar

I dag bjuder Prime Video n till en första titt på den nya säsongen av tävlingsprogrammet "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist". Komikern Anis Don Demina säger att han "behöver terapi" efter sin medverkan.

I ett utskick till Filmtopp presenterar nu Prime Video den officiella trailern till den nya säsongen av LOL: Skrattar bäst som skrattar sist. 

Under premiärsäsongen fick vi bland andra se Per Andersson, Anders Jansson, Edvin Törnblom, Louise Nordahl, Sussie Eriksson och humorkungen Robert Gustafsson göra upp i det märkliga tävlingsprogrammet där komiker låses in i ett rum med bara en enda regel – den som skrattar förlorar. Gustafsson beskrev programmet som "det jävligaste jag gjort".

Nu är en ny säsong på ingång, denna gången med David Batra, Petra Mede, Henrik Dorsin, Anis Don Demina, Kristina "Keyyo" Petrushina, Pia Johansson, Per Fritzell, Maria Lundqvist, Hampus Nessvold och Johan Ulveson. Dessa komiker kommer att bli inlåsta i Sveriges mest övervakade rum, där Eva Röse återigen kommer att axla rollen som programledare och domare för spelet och noga övervaka varje leende, fniss och skratt. Frågan är, vem kan bäst hålla masken och står sist kvar som vinnare?

Anis Don Demina “behöver terapi“ efter tävlingsprogrammet

Att som komiker inte få några skratt är så klart ett hårt straff och en rejäl törn på självförtroendet. Det är denna kombination med att inte heller skratta åt andras skämt, som gör LOL till ett fräscht koncept. I trailern som släpptes i dag säger Anis Don Demina att han "behöver terapi efter detta". Vi hoppas så klart på att detta var en överdrift, men det får vi först veta närmare nyår när programmet har premiär.

Den andra säsongen av "LOL: Skrattar bäst som skrattar sist" har på Prime Video den 29 december. Innan dess kommer Filmtopp att publicera intervjuer med flera av de tävlande.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL