Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024

  • Amazon Prime
Axel Diedrichs
Uppdaterad 05 januari 2024 kl. 13:01 | Publicerad 19 december 2023 kl. 11:12

Flera kommande original till streamingtjänsten

Nya originalproduktioner på väg, inte minst "Expats" med Nicole Kidman. Här listar vi alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024.

Streamingtjänsten Amazon Prime Video inleder det nya året starkt med flera nya originalproduktioner. Bland deras kommande filmer och serier i januari månad hittar vi de första säsongen av intensiva actionkomedin Twisted Metal och Hong Kong-dramat Expats med Nicole Kidman i en av huvudrollerna.

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024
Foto: Prime Video.

Candy Cane Lane – se komedin med Eddie Murphy nu

Har du missat att julkomedin Candy Cane Lane med Eddie Murphy i huvudrollen nu finns att se på Prime Video? Följ med när familjefadern Chris av misstag ingår ett avtal med den busiga tomtenissen Pepper som kastar en magisk besvärjelse och orsakar förödelse över hela staden. För att rädda julen måste Chris och hans familj nu tävla mot klockan och slåss mot sluga, magiska karaktärer för att bryta förtrollningen.

Foe – 5 januari

Oscarsnominerade skådespelarna Saoirse Ronan och Paul Mescal spelar huvudrollerna i filmen Foe. En spännande och utforskande skildring av äktenskap och identitet som utspelar sig i en osäker värld. 

James May: Our Man In India (säsong 3) – 5 januari

James May tar sig an sitt största äventyr hittills: ett 3 000 mil långt äventyr genom Indien, det folkrikaste – och kanske mest extraordinära – landet i världen. Med start vid Arabiska havet och avslutning vid Bengaliska viken, kommer hans resa att omfatta otroliga landskap, från de bakande öknarna i Rajasthan till den dramatiska foten av Himalaya. James kommer att utforska miljöer så olika som mangroveskogarna i Sundarbans, till de globala megastäderna i Mumbai, Delhi och Kolkata.

Role Play – 12 januari

Emma lever ett underbart liv tillsammans med sin man och deras två barn i New Jersey – men hon har också ett hemligt liv som lönnmördare. En hemlighet som hennes man David upptäcker när paret bestämmer sig för att krydda till äktenskapet med lite rollspel. 

Twisted Metal (säsong 1) – 19 januari

Twisted Metal är en intensiv och fasansfull actionkomedi baserad på originalet av Rhett Reese & Paul Wernick (Deadpool, Zombieland) och skriven av Michael Jonathan Smith (Cobra Kai). Berättelsen handlar om en motorgalen outsider som erbjuds en chans till ett bättre liv, men bara om han lyckas leverera ett mystiskt paket över en postapokalyptisk ödemark. 

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024
Foto: Amazon Prime Video.

Expats (säsong 1) – 26 januari

Placerad mot bakgrunden av ett pulserande och tumultartat Hong Kong under 2014, följer Expats tre amerikanska kvinnor – Margaret (Nicole Kidman), Hilary (Sarayu Blue) och Mercy (Ji-young Yoo) vars vägar korsas efter en plötslig familjetragedi. Serien utforskar privilegier och hur det kan påverka vad som händer när gränsen mellan offer och skuld suddas ut. 

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024
Foto: Sony Pictures Entertainment.

Fler nya filmer och serier på Amazon Prime Video i januari 2024

About My Father – 1 januari

Hazin Hotel – 19 januari

Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody – 20 januari

Trunk – 26 januari

Mothers' Instinct – 31 januari

Se också vår lista med höjdpunkter vad gäller nya filmer och serier på HBO Max 2024.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL