Alla nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022

Alla nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022

  • Amazon Prime
Filmtopp
25 april 2022 kl. 16:04

Streamingtjänsten släpper flera nya original

Snart kommer det mycket nytt för prenumeranterna att kasta sig över. Här presenterar vi alla nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022.

Nya serier på Amazon Prime i maj 2022

The Wilds (säsong 2) – 6 maj 2022

Bland nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022 hittar vi "The Wilds" säsong 2.
Bland nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022 hittar vi "The Wilds" säsong 2.

Säsong två av Amazon Original-serien The Wilds fortsätter följa gruppen tonårstjejer på den mystiska ö där de är strandsatta efter en flygolycka. En flygolycka som var iscensatt för att lura in tjejerna i ett psykologiskt och fysiskt påfrestande socialt experimentet… Vi får även se en annan del av experimentet: en ö med tonårspojkar som också måste kämpa för sin överlevnad under experimentets marionettmästares vakande öga.

Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls (säsong 1) – 13 maj 2022

En ny oskriven serie som följer den globala superstjärnan och ikonen Lizzo, som är på jakt efter självsäkra, bad-ass kvinnor att ansluta sig till eliten av Big Grrrls och följa med på hennes världsturné. Med 10 nya hoppfulla kvinnor som flyttar in i Big Grrrls House, måste de nu bevisa att de har vad som krävs för att ta sig till slutet och få chansen att följa med Lizzo inför den globala publik på scenen.

Lovestruck High (säsong 1) – 18 maj 2022

Lovestruck High med Lindsay Lohan är en av nya filmer och serier på Amazon Prime Video i maj 2022.
Lovestruck High med Lindsay Lohan är en av nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022.

Lovestruck High tar 15 brittiska singlar till en mycket speciell amerikansk high school-miljö för få en andra chans att hitta kärleken. Serien kommer att berättas av ingen mindre än den ikoniska y2k-ikonen och teenage-drama-drottningen Lindsay Lohan. I serien kommer en blandning av elever inte att gå tillbaka till vilken vanlig gymnasieskola som helst, de kommer att uppfylla sina tonårsfantasier genom att träda in i den nostalgiska och drömska världen av en amerikanskt high school. Den 18 maj kommer Lindsay att presentera deltagarna som är på jakt efter ”the one” – med uppgift är att säkra ett dejt inför balen.

Night Sky (säsong 1) – 20 maj 2022

Paret Irene (Sissy Spacek) och Franklin York (J.K. Simmons) har en hemlighet begravd. För länge sedan hittade de en nedgrävd kammare i deras bakgård, som av en slump leder till en annan underlig och öde planet. De har länge och väl bevarat sin hemlighet, men när en gåtfull ung man kommer in i deras liv ändras parets lugna tillvaro snabbt. Och den mystiska kammaren de trodde att de kände så väl visar sig vara mycket mer än de någonsin kunnat föreställa sig.

Nya filmer på Amazon Prime Video i maj 2022

Spotlight är en av nya filmer och serier på Amazon Prime i maj 2022.
Snart blir Oscarsbelönade "Spotlight" tillgänglig för streamingtjänstens prenumeranter. Foto: Open Road Films.

Bad Boys For Life – 1 maj

Way Down – 6 maj

Spotlight – 11 maj

Takers – 15 maj 

Drive – 17 maj

Terminator 3: Rise of the Machines – 18 maj

Terminator Salvation – 18 maj

Total Recall – 21 maj

The Tourist – 22 maj 

A Beautiful Day in the Neighborhood – 29 maj

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL