Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Ägd av Danny säsong 2 – detta vet vi

Ägd av Danny säsong 2 – detta vet vi

  • Amazon Prime
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 januari 2023
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
11 januari 2023

Kommer prank-programmet tillbaka?

Som del av Prime Videos satsning på svenskt innehåll gjorde Danny Saucedos dolda kameran-program "Ägd av Danny" debut på streamingtjänsten i december 2022. Men kommer vi att få se även en säsong 2 av humorserien?

"Ägd av Danny" är Prime Videos svenska "prank-serie" med Danny Saucedo som programledare och initiativtagare för dolda kameran-konceptet. Tydligt inspirerat av program som Ashton Kutchers Punk'd, ger sig Danny ut för att pranka både vanliga Svenssons på stan och kända profiler.

Under den första säsongen har vi fått se Danny med framgång lura kändisar som Anis Don Demina, Samir Badran och Julia Franzén, men även ta sig an olika karaktärer och förklädnader för att lura människor ute på gatan.

Seriens första säsong gick i mål med sitt sjätte avsnitt och det får oss givetvis att undra om det kommer att dyka upp en säsong 2 av Ägd av Danny.

När kommer Ägd av Danny säsong 2?

Än så länge har Prime Video i Sverige inte gått med någon information om det kommer att bli en andra säsong av Ägd av Danny eller ej, men tillåts vi spekulera skulle vi säga att det finns all anledning att hoppas på nya avsnitt framöver.

En huvudsaklig anledning som gör att det lutar till fler säsonger är att allt fler svenskar ger Prime Video en chans, och bland de lokala, svenska produktionerna på streamingtjänsten är Ägd av Danny-en av flaggskeppen. Serien är med andra ord en av de viktigaste svenska titlarna som finns på plattformen just nu.

Ytterligare en aspekt som viskar om att säsong 2 kommer att dyka upp är att serien fått ett relativt positivt mottagande. Danny Saucedos gränslöshet i sina pranks har överraskat många och det finns garanterat en hunger efter mer. Även Danny själv ser dessutom ut att trivas som fisken i vattnet i programmet.

Exakt när nya avsnitt skulle kunna dyka upp vet vi inte i nuläget, men om Prime Video förnyar serien med en andra säsong är det inte orimligt att tro att den skulle kunna dyka upp någon gång runt årsskiftet 2023/2024.

Filmtopp uppdaterar dig med ny information så fort vi vet mer.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL