Den osynlige mannen (2020)

Amazon och Blumhouse släpper fyra nya skräckfilmer

15 augusti 2020 kl. 10:08

Släpps lagom till Halloween.

Streamingtjänsten Amazon Prime arbetar tillsammans med skräckfilmsbolaget Blumhouse på ett gäng filmer som kommer att släppas innan årets skräckhögtid.

Evil på Amazon
Foto: Amazon Prime Video.

Världens ledande produktionsbolag inom skräckfilm, Blumhouse, arbetar på hela åtta skräckfilmer som kommer att släppas på Amazon Prime Video. I höst får vi ta del av fyra av dem: Black Box, Evil Eye, The Lie och Nocturne, berättar Deadline.

Det kommer inte som en överraskning att Amazon samarbetar med Blumhouse för att bunkra upp deras skräckutbud inför årets Halloween-säsong. Blumhouse har sedan tidigare gjort populära rysare som Get Out, Den osynlige mannen och Halloween från 2018. De arbetar även på två uppföljare där Halloween Kills släpps nästa år.

Skräckfilmer på Amazon Prime Video.
Foto: Amazon Prime Video.

Nocturne: En tillbakadragen musikstudent kommer över en mystisk bok skriven av en avliden elev.

Black Box: Efter en bilolycka har en man förlorat både sin fru och sitt minne. När han undergår experiment för att få tillbaka sitt minne uppdagas ett mörker som får honom att ifrågasätta sin existens.

Evil Eye: En mamma försöker övertala hennes dotter om att killen hon börjat träffa har ett mörkt förflutet och onda intentioner.

The Lie: Föräldrar försöker dölja ett mord som deras dotter är skyldig till.

"The Lie" och "Black Box" släpps 6 oktober. En vecka senare släpps "Nocturne" och "Evil Eye".

Läs också Daniel Turfors krönika om varför du måste se mer skräckfilm.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL