Äntligen! Här är första teasern till The Boys-spinoffen Gen V

Amazon bekräftar: storsatsningen Gen V får säsong 2

Axel Diedrichs
05 november 2023 kl. 08:11

"Har varit en otrolig resa"

Det blir en andra säsong av The Boys-spinoffen "Gen V" på Amazon Prime Video. Detta bekräftar streamingtjänsten i ett uttalande som hyllar produktionen.

Den råbarkade superhjälteserien The Boys har varit en enda lång framgångssaga med säsonger som gång på gång toppat varandra. Förväntningarna på spinoffen Gen V var därför oerhört höga. Men som Filmtopps Eric Diedrichs uttrycker det i sin recension av serien är den lika grov, flippad och ruggigt underhållande som sin föregångare. Responsen från tittarna har även den varit väldigt stark.

Hoppas du på att få se en andra säsong av Gen V? Då kan du känna dig trygg. Amazon Prime Video har gett serien lov att fortsätta minst en säsong till.

Amazon bekräftar: storsatsningen Gen V får säsong 2
Foto: Amazon Prime Video.

Gen V säsong 2 bekräftad av Amazon

I ett uttalande från Amazon som tidningen The Variety har rapporterat vidare ger man fansen nyheten de vill höra, nämligen att serien får en fortsättning.

– Det har varit en otrolig resa för oss och våra partners på Sony att expandera The Boys-universumet med en så pass djärv serie som Gen V, säger en talesperson på Amazon. Vidare hyllar man skapareteamet, där den starka duon Seth Rogen och Evan Goldberg finns med. 

– Vi visste att serien skulle pusha gränserna. Serien är Prime Videos mest framgångsrika nya originalproduktion under 2023, och vi är glada över att vårt otroliga gäng kommer fortsätta att berätta vågade historier för våra prenumeranter.

Några närmare detaljer om den andra säsongen går man inte in på.

Filmtopp håller dig uppdaterad om kommande information runt den nya säsongen.

NÄSTA ARTIKEL