Allt vi vet om Wes Andersons Asteroid City – här är skådespelarna

Allt vi vet om Wes Andersons Asteroid City – här är skådespelarna

22 juli 2022 kl. 13:30

Som alltid stjärnspäckat i Andersons rullar...

Fler och fler detaljer om Wes Andersons kommande film, "Asteroid City", börjar offentliggöras. Nu har en synopsis för filmen släppts och vi har fått klarhet i vilka många stjärnor som kommer att medverka i filmen.

Det är produktionsbolaget Focus Features som står bakom den kommande Wes Anderson-filmen Asteroid City. Enligt The Playlist är det första gången på 10 år, sedan Moonrise Kingdom, som regissören samarbetar med Focus Features.

Nu har vi fått ta del av en alldeles ny synopsis för filmen samt fått bekräftat många av de kända skådespelare som kommer att medverka i filmen.

I synopsisen beskrivs Asteroid City som en poetisk reflektion över meningen med livet. Filmen kommer utspela sig 1955 i en liten ökenstad, där det årliga Junior Stargazer-konventet arrangeras – ett evenemang som för samman vuxna som barn från hela landet för vetenskapliga tävlingar, vila, underhållning, komedi, drama, romantik och mer.

Stor mängd filmstjärnor i rollbesättningen – men ingen Bill Murray?

Wes Anderson har en förmåga att locka många av Hollywoods största stjärnor till sina rullar, och Astroid City är inget undantag. Tvärtom, ser det här ut att kunna bli en av hans stjärntätaste filmer hittills.

I filmen kommer vi få se skådespelare som Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tom Hanks, Jeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Stephen Park, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Hong Chau, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Jake Ryan, Grace Edwards, Aristo Meehan, Sophia Lillis, Ethan Lee, Jeff Goldblum och Rita Wilson.

Efter att fått ta del av denna galna skådespelarensemble så kanske du, liksom jag, börjat fundera på om inte Bill Murray ska ha en roll i filmen, som han vanligtvis har i Andersons projekt? Murray har tidigare rapporterats medverka i filmen, men inkluderades inte med de övriga namnen när de presenterades.

Än så länge har vi inte fått ett premiärdatum för "Asteroid City".

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL