Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Alla utom vi säsong 2 – Detta vet vi

Alla utom vi säsong 2 – Detta vet vi

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
22 februari 2021

Discovery+ planerar en fortsättning.

Discovery+ nya serie "Alla utom vi" om Ola och Hilma som desperat försöker bli med barn rullar nu på streamingtjänsten. Kommer det mer av produktionen? Jepp, det gör det!

MER LÄSNING:

Bästa svenska serierna 2021

Alla utom vi som görs av Erik "Jerka" Johansson med det tidigare äkta paret Björn Gustafsson & Alba August i huvudrollerna gör stor succé på Discovery+. Nu bekräftar streamingtjänsten att vi får se en andra säsong. 

Vi på Filmtopp kände oss tidigt tidigt trygga i att det skulle bli en förlängning. Lyckade produktioner av den här skalan faller sällan i graven efter bara en säsong. Nej, de flesta serier görs nu för tiden med en tresäsongsplan. Serien är en perfekt pelare i Discovery+ rebranding efter namnbytet från Dplay. Vi såg nyligen också att JLC-serien Pappas pojkar förnyats med en till säsong. 

När kommer Alla utom vi säsong 2? 

Discovery+ har ännu inte gått ut med ett exakt premiärdatum för när vi kommer att få se nästa säsong. Men däremot har de gett oss informationen om att den kommer ut i höst. Då återser vi Hilma och Ola i deras känslomässiga berg-och-dalbana som jakten på familjelyckan kan innebära. 

Rekordserie på Discovery+

Alla utom vi är unisont hyllad av den svenska kritikerkåren. Den har också lockat stort intresse av den breda massan. För tidningen Hänt berättar streamingtjänstens pressansvarige Mathilde Albinsson att serien rekordsnabbt blivit deras mest sedda originalproduktion i genren dramakomedi. Det faller sig därför naturligt att vi snart får se Alla utom vi säsong 2. 

Den som oroat sig över att det skulle bli problem för Gustafsson och August att arbeta tillsammans igen, har inte behövt ligga sömnlös om nätterna. Skådespelarna har lyft fram deras fortsatt goda relation till varandra efter separationen. 

Filmtopp håller dig uppdaterad gällande Alla utom vi säsong 2.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL