Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Alla utom vi säsong 2 bekräftad av Discovery+

Alla utom vi säsong 2 bekräftad av Discovery+

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 mars 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
18 mars 2021

"Jabadabado!"

"Alla utom vi", en dramakomedi med Alba August och Björn Gustafsson i huvudrollerna, fick en strålande start och har rosats av flertalet kritiker. Redan efter premiärhelgen blev Alla utom vi den mest streamade skrivna originalserien inom genren dramakomedi på discovery+. Nu är det klart att Discovery Networks Sweden planerar för en andra säsong av det hyllade discovery+ originalet.

MER LÄSNING:

Bästa svenska serierna 2021

I fokus för Alla utom vi står drömmen och kampen om att bilda familj, när omgivningen ständigt lägger sig i och kommer med kloka råd om hur man bäst lyckas. Huvudkaraktärerna Hilma och Ola försöker desperat bli gravida med hjälp av IVF - en krånglig och kämpig resa kantad av besvikelser, pinsamma familjemiddagar och danska spermadonatorer. 

Alla utom vi är Erik “Jerka” Johanssons regidebut. Han har dessutom adapterat manuset i samarbete med Sebastian Johansson

I en tidigare kommentar från Erik “Jerka” Johansson om seriens varma mottagande:

– Jag är otroligt stolt och glad över den fina responsen och hade inte i min vildaste fantasi vågat hoppas på så fin respons på min regidebut. Hoppas många ska streama hela säsongen och att ämnet IVF och tabut kring det lyfts, att folk ska känna igen sig och bli berörda och få skratta på en och samma gång, som livet självt. 

Även Alba och Björn tog emot alla fina omdömen med stor glädje. 

– Jag är bara skitglad och smickrad över de fina orden! Gud vad kul alltså! Jabadabado!, säger Alba August.

- Det har varit en lärorik process och jag har haft så mycket roligt på set med kollegorna jag har. Stolt över denna produktion och alla inblandade, säger Björn Gustafsson.

Än så länge är det inte känt när vi får se "Alla utom vi" säsong 2 eller vad den kommer att handla om. Första säsongen finns att streama på Discovery+.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL