Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Alla trailers som släpptes på Superbowl 2021

Alla trailers som släpptes på Superbowl 2021

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 februari 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
08 februari 2021

Flera premiärdatum oklara.

På grund av pandemin fick vi under natten ta del av en något mindre trailerfest. Här är alla trailers som släpptes på Superbowl 2021!

Vanligtvis är Superbowl en stor annonsplats för de stora kommande blockbuster-filmerna. Under nattens match mellan Tampa Bay Buccaneers och Kansas City Chiefs såg det lite annorlunda ut eftersom att mängder av produktioner begränsats, men också på grund av att flera distributionsbolag ännu inte riktigt vet när de kan släppa de titlar som är färdiga. Detta innebar färre stora avslöjanden. Men trots att wow-faktorn inte var lika slående i år, så fick vi fortfarande ta del av flera spännande trailers.

MER LÄSNING:

Nya filmer 2021

Här är alla trailers som släpptes på Superbowl 2021:

Raya and the Last Dragon – släpps på bio och Disney+ 5 mars

Handlingen utspelar sig i ett rike vid namn heter Lumandra, som är en avbildning av Jorden bebodd av en antik civilisation. Där lever krigaren Raya, som är fast besluten att hitta landets sista drake.

Clarice – Släpps för streaming

Snart släpper CBS en serie om FBI-agenten Clarice Sterling, som återgår till tjänst ett år efter händelserna i klassikern När lammen tystnar från 1991. Clarice kommer till Viaplay 21 februari.

Nobody – släpps på bio 2 april

Breaking Bad-och Better Call Saul-stjärnan Bob Odenkirk spelar en man som hjälper en kvinna i knipa och därmed blir en farlig knarkmoguls nya måltavla.

The Falcon and the Winter Soldier – släpps på Disney+ 19 mars

Ny serie om Avengers-figurerna Falcon och Winter Soldier med Sebastian Stan och Anthony Mackie tillbaka i sina roller. Serien blir Disney+ nästa stora Marvelproduktion efter WandaVision. Blir succén lika stor?

Old – släpps på bio i sommar

M. Night Shyamalan är tillbaka med en ny mystisk film, som den här gången utspelar sig på en (ondskefull?) strand. 

Yellowstone: 1883 – släpps på Paramount+ 

Den hyllade westernserien med Kevin Costner får en prequel som utspelar sig år 1883. Teasern är hemlighetsfull gällande handlingen, men vi förstår att det blir en ursprungsberättelse om familjen Dutton och deras ranch. Premiärdatumet är ännu inte känt. 

En prins i New York 2 – släpps på Amazon Prime Video 8 mars

Efter komediklassikern från 1988 återvänder Eddie Murphy till rollen som den afrikanska monarken Akeem. Han får nu veta att han har en vuxen son i USA och bestämmer sig därför att återvända till landet och bygga upp deras oväntade relation. 

Fast and Furious 9 – släpps på bio

Fjolårets premiär uteblev, men senare i år kommer den efterlängtade uppföljaren där Dom ställs emot sin yngre brorsa Jakob, spelad av John Cena. Om allt vill sig väl kommer premiären i maj.

För fler nyheter --> Scrolla vidare!

NÄSTA ARTIKEL