Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Nya filmer 2021 – bästa filmtipsen

Nya filmer 2021 – bästa filmtipsen

David Lindahl | Lista
28 december 2020
David Lindahl | Lista
28 december 2020

Här är de bästa tipsen på vad som komma skall under 2021.

Vi har samlat våra bästa spaningar på filmer att se fram emot under 2021.

2020 har varit ett turbulent år på många vis och nu är det dats att vända blickarna mot 2021. Vad kan ve se fram emot under året och framför allt vilka filmer är höst troligt kommande succéer.

Missa inte Filmtopps uppdaterade lista på nya filmer 2022

No Time to Die

No Time to Die.
No Time to Die. Foto: MGM.

Världen har väntat länge på James Bonds nästa äventyr och framför allt på Daniel Craigs sista film som agent 007. Förhoppningarna på den nya Bond-filmen är stora och en lyckad avslutning för Craig säkrar hans plats som en av de populäraste Bond-skådisarna genom tiderna.

Oavsett vad kritiker och andra tycker om No Time to Die kommer det att bli en framgångsrik film som lär bli en snackis som väcker mycket uppmärksamhet.

 

Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick.
Top Gun: Maverick. Foto: Paramount Pictures.

Tom Cruises kanske mest älskade film är Top Gun och därför är fortsättningen garanterat att bli en snackis. I Top Gun: Maverick återvänder Cuise som hot shot-flygaren Maverick – den här gången lite äldre. Andra välbekanta ansikten som dyker upp igen är Val Kilmer, Jennifer Connelly och Jon Hamm. 

 

The Matrix 4

The Matrix.
The Matrix. Foto: Warner Bros.

Att vi alla är nyfikna på vad Matrix-världen har att erbjuda i en fjärde film är inte förvånande. Med både Keanu Reeves och Carrie-Anne Moss tillbaka som Neo och Trinity, samt Wachowski systern Lana bakom rodret som regissör, är förväntingarna stora. Handlingen har av förklariga skäl varit väldigt hemlig, men i december om ett år när den har premiär på bio och HBO Max vet vi.

 

The French Dispatch

The French Dispatch.
The French Dispatch. Foto: Searchlight Pictures.

Wes Anderson är alltid ett hett namn att följa och hans nya film The French Dispatch kommer att släppas under 2021. Med en all star rollista med namn som Bill Murray, Timothée Chalamet, Jason Schwartzman, Saoirse Ronan, Tilda Swinton blir det som vanligt väldigt spännande att se vad Wes Anderson har att erbjuda.

 

Last Night in Soho

Last Night in Soho.
Last Night in Soho. Foto: Focus Features.

Den brittiske regissören Edgar Wright har förutom den berömda Cornetto-trilogin också levererat kul filmer som Scott Pilgrim vs. the World och Baby Driver. Nu ska han tackla skräck i Last Night in Soho, och givetvis är vi väldigt exalterade på att se vad resultatet blir.

 

West Side Story 

West Side Story.
West Side Story. Foto: 20th Century Fox.

Steven Spielberg har varit verksam i filmbranschen sedan tidigt 70-tal och ännu i dag 50 år senare är det ett måste att hålla koll på hans nya filmer. Denna gång är det en storslagen nyinspelning av den klassiska musikalen West Side Story som står på tapeten.

NÄSTA ARTIKEL