Alla nyheter på Paramount+ i maj 2022

Alla nyheter på Paramount+ i maj 2022

Filmtopp
29 april 2022 kl. 17:30

Streamingtjänstens höjdpunkter kommande månad

Paramount+ släpper tre nya originalserier i maj månad.

The Offer (miniserie) & Gudfadern-trilogin – 29 april/3 maj

The Offer på Paramount+
Foto: Paramount+.

Paramounts nya originalserie The Offer berättar den sanna historien om skapande bakom Francis Ford Coppolas eviga mästerverk Gudfadern, filmen som nästan aldrig blev av. I huvudrollen som producenten Albert S. Ruddy ser vi Miles Teller (Whiplash). På den gedigna rollistan ser vi även Colin Hanks som en av Paramounts då mest inflytelserika producenter Barry LapidusMatthew Goode som filmproducenten Robert Evans och Giovanni Ribisi som Joe Colombo, gangsterbossen som under tiden mordhotade Ruddy. Nya avsnitt släpps varje vecka. 

Den 3 maj släpper Paramount+ också hela Coppolas Gudfadern-trilogi med Al Pacino i huvudrollen.

My Salinger Year – 1 maj

My Salinger Year
Foto: Mongrel Media.

Filmen My Salinger Year med bland annat Sigourney Weaver följer en universitetsstudenten Joanna, en ung blivande författare som får arbete på J.D. Salingers litterära byrå. Hennes excentriska, gammaldags chef Margaret ger henne uppgiften att svara på Salingers omfattande fan-mail, samtidigt som hon kämpar för att hitta sin egen berättarröst.

Breach – 1 maj

Alla nya filmer och serier på Paramount+ i maj 2022.
Foto: Saban Films.

Äventyrlig actionfilm med Bruce Willis från 2020. Den tuffe mekanikern är en av få utvalda till att vara vakna och serva en interstellär ark som flyr från vår döende planet med bara några hundra tusen lyckliga själar ombord – de enda överlevande människorna. Men de är inte farkostens enda passagerare. En formskiftande rymdvarelse har tagit sin boning på skeppet och dess enda mål är att döda så många människor som möjligt. Besättningen måste tänka snabbt och försöka undanröja hotet innan varelsen gör slut på mänskligheten.

Star Trek: Strange New Worlds (säsong 1) – 6 maj

Star Trek: Strange New Worlds
Foto: Paramount+.

Den senaste serien från Star Trek-universumet – en spin-off på Star Trek: Discovery och en prequel till Star Trek: The Original Series. Den nya serien följer Captain Pike, Science Officer Spock och Number One under decenniet innan Kapten Kirk gick ombord på U.S.S. Enterprise, när de utforskar nya världar runt galaxen. Nya avsnitt släpps varje vecka.

Super Pumped (säsong 1) – 12 maj

Alla nya filmer och serier på Paramount+ i maj 2022.
Foto: Paramount+.

Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler och Uma Thurman spelar huvudrollerna i den nya antologiserien Super Pumped. Berättelsen bygger på den chockerande sanna historien om Ubers grundare Travis Kalanicks uppgång och fall. Med hjälp av riskkapitalisten Bill Gurley och styrelsemedlemmen Arianna Huffington, tar Kalanick en vinst till varje pris-strategi för att förvandla det nystartade företaget till ett bolag värt flera miljarder dollar. Men varje uppgång har ett pris – vilket blir som tydligast när hans visionära drivkraft går utom kontroll.

Compulsion (säsong 1) – 20 maj

Compulsion är en av alla nya filmer och serier på Paramount+ i maj 2022.
"Compulsion" är en av alla nya filmer och serier på Paramount+ i maj 2022.

Compulsion med Leanne Best från Young Wallander belyser spelberoende när den följer paramedicinaren Jenny. Efter att ha varit inblandad i en dödlig tågolycka utvecklar hon ett alltförtärande spelberoende som ett sätt att hantera sin PTSD.

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL