Alla nyheter på HBO Max i maj 2023

Alla nyheter på HBO Max i maj 2023

Filmtopp
26 april 2023 kl. 13:34

Streamingtjänsten får sällskap av Woody Harrelson och Elle Fanning

Ny månad, nya streamingpremiärer. Bland alla nyheter på HBO Max i maj 2023 hittar vi bland annat "White House Plumbers" med Woody Harrelson och Justin Theroux i rollerna.

 Alla nyheter på HBO Max i maj

The White House Plumbers
Foto: HBO Max

White House Plumbers (säsong 1)

Premiär: 2 maj

Miniserien är skapad av Emmybelönade David Mandel, Alex Gregory och Peter Huyck (VEEP), Woody Harrelson och Justin Theroux spelar huvudrollerna. White House Plumbers tar med tittarna bakom kulisserna av Watergate-skandalen när Nixons politiska sabotörer, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) och G. Gordon Liddy (Justin Theroux), av misstag störtar presidentskapet som de nitiskt försökte skydda… och deras familjer följer med i fallet. 

5x60 min. 1 avsnitt i veckan

Elle Fanning i The Great
Elle Fanning i The Great. Foto: HBO Max

The Great (säsong 3)

Premiär: 13 maj

I säsong 3 av The Great försöker Catherine (Elle Fanning) och Peter (Nicholas Hoult) få sitt äktenskap att fungera efter några till synes oöverstigliga problem. Peter såg Catherine försöka mörda honom och sätta alla hans vänner bakom galler. Catherine börjar göra sig ett namn utanför sina gränser och efter att ha blivit inspirerad av ett besök från USA:s ambassadör, arrangerar hon en konferens där bönder, adelsmän och köpmän kan ge sina synpunkter på att utveckla ett nytt Ryssland. Hon lär sig att även de bästa politiska ledarna ibland behöver göra kompromisser för att komma vidare. The Great är skapad, skriven och exekutiv producerad av Tony McNamara

10x60 min. Alla avsnitt släpps på premiärdagen.

Spy Master – en av alla nyheter på HBO Max
Spy Master – en av alla nyheter på HBO Max i maj. Foto: HBO Max

Spy/Master (säsong 1)

Premiär: 19 maj 

Spy/Master är skapad av Adina Sădeanu och Kirsten Peters och utspelar sig under det kalla kriget, serien följer den fiktiva karaktären Victor Godeanu, spelad av Alec Secăreanu (God’s Own Country, Ammonite), som är rådgivare och högra hand till den rumänske diktatorn Nicolae Ceausescu.

Godeanu är också hemlig agent för KGB och måste därför fly från Rumänien och Ceausescu innan han blir avslöjad. Hans enda chans att överleva är att hoppa av som agent och ta sig till USA, på en diplomatresa till Tyskland tar han hjälp av en undercover Stasi-agent (Svenja Jung) och en CIA-agent (Parker Sawyers). Något som han vet kommer att försätta hans familj som är kvar i Rumänien i livsfara.

6x49 min. 2 avsnitt släpps på premiärdagen följt av 1 avsnitt i veckan.

Love to Love You
Donna Summers i HBO:s nya dokumentär. Foto: HBO Max

Love to Love You, Donna Summer (dok.film)

Premiär: 21 maj

Formad av Domma Summers egna reflektioner, minnen från nära familj, vänner och kollegor och fylld med ljuden av hennes låtar. Love to Love You, Donna Summer är en djupgående titt på den ikoniska artisten när hon skapar musik som tar henne från musikscenen i Tyskland, till glittret och det starka ljuset från dansklubbar i New York, till världsomspännande hyllningar, hennes röst och konstnärskap blir det avgörande soundtracket för en era.

Filmen är ett djupt personligt porträtt av Summer på och utanför scenen. Filmen innehåller en mängd fotografier och aldrig tidigare visat videomaterial – ofta inspelat av Summer själv – och ger ett rikt fönster till det överraskande utbudet av hennes konstnärskap, från låtskrivande till målning, samtidigt som du utforskar topparna och dalarna i ett liv som levts på den globala scenen.

60 min.

Övriga premiärer i maj:

 • 1000% Me: Growing Up Mixed – 3 maj
 • Unicorn: Warriors Eternal – 5 maj 
 • The Father – 5 maj
 • The Hangover – 5 maj 
 • Lady Gucci: The Story of Patrizia Reggiani – 11 maj
 • 2001: A Space Odyssey – 12 maj
 • Fear the Walking Dead S8A Ep1-6 – 15 maj
 • Angel City – 17 maj   
 • Batman – 19 maj
 • Batman and Superman: Battle of the Super Sons – 19 maj

 • #BamaRush – 23 maj 
 • Being Mary Tyler Moore – 27 maj
 • Sarah Silverman Special – 28 maj 

Detta är alla nyheter på HBO Max i maj 2023. Spana också in vår lista med alla nyheter på SkyShowtime, som har tagit över ett par av HBO Max tidigare serier.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL