Alla nya filmer och serier på Britbox i december 2023

Alla nya filmer och serier på Britbox i december 2023

Axel Diedrichs
14 november 2023 kl. 20:11

Kriminaldraman, originalproduktioner och jultitlar

Streamingtjänsten fyller på med titlar av olika genrer för en packad och händelserik julmånad. Här är alla filmer och serier på Britbox i december 2023.

Foto: BritBox.

Archie (Nytt BritBox Original) – torsdag 7 december

I BritBox nya serie Archie får vi den anmärkningsvärda och okända berättelsen om Hollywood-stjärnan Cary Grant och hans år som ledde fram till hans berömmelse på biodukarna. Cary Grant, en av 1900-talets mest ikoniska personer berörde världen med sin charm, kvickhet och elegans. Men få kände till Archie Leach, mannen bakom namnet, och de enorma utmaningar han övervann i sin resa till kändisskapet. Från hans svåra barndom till den stora lögn som formade hans liv, fångar detta känslosamma drama Archie Leachs kamp, rädsla, kärlek och hans förluster. Huvudrollen görs av Jason Isaacs, främst känd för att ha spelat Malfoys pappa Lucius i Harry Potter-filmerna. 

2 avsnitt lanseras varje vecka den 7 och 14 december.

En ny titel om dagen – 13–24 december

Onsdag 13 december – The Wind in the Willows (film): en adaption av Kenneth Grahames klassiska barnbok, med Matt Lucus och Bob Hoskins i huvudrollerna.

Torsdag 14 december – Being Poirot (dokumentär): Efter 25 år av att ha spelat Hercule Poirot utforskar den brittiska skådespelaren David Suchet sin mest legendariska karaktär.

Fredag 15 december – Into the Blue (film): John Thaw (Inspector Morse) spelar en misslyckad affärsman som tas in av lokalpolisen när en ung engelsk kvinna försvinner på ön Rhodos.

Lördag 16 december – The World’s Most Extraordinary Christmas Dinners

Söndag 17 december – Goodnight Mister Tom (film): En blyg och tystlåten person evakuerad från andra världskriget får bo hos en missnöjd gammal man, och de utvecklar snart ett nära band.

Måndag 18 december – Murder Most Horrid (säsong 1 & 2) – Dawn Frenchs roliga morddramedi

Tisdag 19 december – Goodbye Mr Chips 2022 (film): Skildrar livet av en mycket älskad skollärare på en offentlig skola under 1920-talet med Martin Clunes.

Onsdag 20 december – French & Saunders - Christmas Special (1994)

Torsdag 21 december – Paul O’Grady: For the Love of Dogs – Julspecial (2019)

Fredag 22 december – The Mezzotint (film): En museiintendent får en mycket störande gravyr som förändras varje gång han och hans kollegor tittar på den.

Lördag 23 december – Christmas Lights (film): Komedi med Robson Green

Söndag 24 december – Dickensian (säsong 1): Dickensian är en djärv omgestaltning av Charles Dickens tidlösa romaner, där hans mest ikoniska karaktärer lever sida vid sida i samma viktorianska grannskap.

Snart har nya brittiska kriminalserien Sherwood premiär
Foto: BBC.

Sherwood (Exklusiv för BritBox) – onsdag 20 december

Den prisbelönte dramatikern James Graham, som delvis inspirerats av verkliga händelser, använder sina erfarenheter från uppväxten i det postindustriella Nottinghamshire för att skapa det fiktiva kriminaldramat Sherwood – som utspelar sig i den gruvby i Nottinghamshire som han växte upp i.

Foto: ITV.

Whitechapel (hela serien) – söndag 27 december

Om du inte känner för att gå ut och festa, varför inte sträckkolla alla fyra säsonger av det skrämmande kriminaldramat, Whitechapel, för en minnesvärd nyårsafton? Gatorna i Whitechapel är fulla av blod. En mördare smyger omkring på nätterna, ger sig på utsatta kvinnor och lämnar dem brutalt slaktade. Lokalbefolkningen lever i skräck och polisen står handfallen – utan motiv, utan bevis och utan hopp om att fånga den barbariske mördaren. Men det här är inte 1800-talet och Jack the Rippers tid. Det här är nu.

Alla fyra säsonger av Whitechapel släpps samtidigt.

Lanserar ny funktion

I december kommer möjligheten att ladda ner titlar på BritBox till dina mobila enheter, redo för julledigheten. Så att du kan sträcktitta dina favoritsamlingsboxar och ladda ner nya titlar för att titta offline, oavsett vart du firar jul. Android-nedladdningar förväntas komma snart. Kom bara ihåg att uppdatera din telefon med den senaste iOS-programvaran.

Se också vår lista med nya filmer och serier på SkyShowtime i december 2023.

NÄSTA ARTIKEL