Nu på bio

Det senaste på biofronten!

The Revenant

Alejandro González Iñárritu filmar nytt

Oskar Pettersson
Oskar Pettersson | Nyhet
06 mars 2021
Oskar Pettersson
Oskar Pettersson | Nyhet
06 mars 2021

Den mexikanska regissören har hittat nytt projekt efter The Revenant.

Drygt fem år har gått sedan succén med The Revenant. Nu verkar det äntligen som att filmens regissör Alejandro González Iñárritu har hittat ett nytt projekt att sätta tänderna i, och han tycks återvända till miljöerna som han först slog igenom i.

Det är nog flera som har undrat om inte Alejandro González Iñárritu ska göra en ny film snart igen. Efter succén med The Revenant, som fick hela tolv Oscarsnomineringar och tog hem statyetten för tre av dom, har han av många setts som en av de mest begåvade regissörerna i dagens filmindustri. Fansen har dock fått vänta tålmodigt på nyheter om regissörens nästa projekt, fram tills nu.

MER LÄSNING: 5 regissörer som debuterade med sina mästerverk!

Los Angeles Times kan nämligen bekräfta att Iñárritu har påbörjat produktion på sin nya film. Filmen, som har fått titeln Limbo, beskrivs som ”en kolossal produktion” som enligt tidningen kommer att utforska ”den politiska och sociala moderniteten i Mexiko”. Iñárritu har själv skrivit manus till filmen vars inspelning helt och hållet kommer att ske i just Mexiko.

Några större Hollywoodstjärnor verkar vi dock inte få se. Huvudrollen spelas istället av Daniel Giménez Cacho, kanske mest känd från Pedro Almodóvars Dålig uppfistran. En annan intressant detalj om Limbo, som filmfantaster runtom i världen säkerligen kommer att uppskatta, är att Darius Khondji står för fotot. Khondji har tidigare utmärkt sig med insatser i filmer som Se7en, Amour och Uncut Gems. Återstår nu att se ifall han kan nå samma framgång tillsammans med Iñárritu.

Hur taggad är du på Limbo?

 

NÄSTA ARTIKEL