Alec Baldwin

Alec Baldwin uttalar sig om dödande skottet

Uppdaterad 04 november 2021 kl. 10:11 | Publicerad 01 november 2021 kl. 14:11
ANNONS
ANNONS

“Jag är ingen vapenexpert”

Hollywoodstjärnan Alec Baldwin har kortfattat uttalat sig om händelserna under inspelningen av filmen “Rust”. Inför paparazzifotografer berättar han att han av misstag sköt ihjäl fotografen Halyna Hutchins.
– Hon var min vän. Det här är en en på triljonen-incident, säger han.

Us Weekly har publicerat en video på Alec Baldwin, där han är ute på en promenad med sin fru Hilaria. Han säger att polisen i Santa Fe har uppmanat honom att inte uttala sig om den pågående polisutredningen.

– Det här är en pågående utredning där en kvinna dog. Det är naturligtvis en chock för mig. Första dagen på filminspelningen åt jag middag med henne och regissören, säger Alec Baldwin.

Baldwin säger att händelsen är mycket ovanligt och att det har avlossats många skott under filminspelningen. Han säger också för att händelsen kan leda till nya regler för vapenhantering på inspelningsplatser.

– Det är inte upp till mig att bestämma eftersom jag är ingen vapenexpert. Men det finns fejkvapen, plastpistoler och gummipistoler. Men jag tror det kan vara en bra idé att höja säkerheten och skydda människor under en filminspelning, säger han.

Filmtopp.se har tidigare skrivit om att Alec Baldwin sköt ihjäl fotografen av misstag och att produktionen pausas tills vidare. Uppehållet pågår tills utredningen av fallet är färdigt. När arbetet på filmen återupptas är ännu inte känt.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL