Adam Sandler hyllar svenske Johan Renck: fantastisk kille

Adam Sandler hyllar svenske Johan Renck: "fantastisk kille"

Johan Samuelsson Krantz
27 februari 2024 kl. 09:02

Lyfter fram den svenske regissören i Conan O'Briens podcast

Adam Sandler avslöjar sin djupa beundran för Johan Renck i en intervju med Conan O'Brien, där de även diskuterar sitt samarbete i den kommande filmen Spaceman.

I en överraskande twist i en intervju med Conan O'Brien i podden Conan O'Brien Needs a Friend, delar Adam Sandler sin beundran för den svenske regissören Johan Renck. Sandler framhåller Rencks konstnärliga vision och berömmer hans arbete i Netflix-aktuella Spaceman där Sandler spelar huvudrollen.

Han uttrycker sin uppskattning för Rencks förmåga att skapa visuellt imponerande produktioner och berättar entusiastiskt om sitt samarbete med honom. Samtidigt reflekterar Sandler över den konstnärliga frihet han uppskattar i sitt eget arbete och betonar vikten av att följa sin passion och våga göra det oväntade.

– Regissören Johan Renck, från Sverige, är en fantastisk kille, du skulle älska honom. Han regisserade [David] Bowies sista musikvideo. Han har fantastiska berättelser om Bowie och han regisserade också Madonna. Han gav mig ett väldigt annorlunda manus, och han gör coola grejer så jag ville vara med. Jag älskade det, säger Adam Sandler till O'Brien.

Adam Sandler i Spaceman
Adam Sandler i Johan Rencks "Spaceman". Foto: Netflix

Sandlers uppmaning – följ ditt hjärta

Adam Sandler lyfter fram vikten av att vara trogen sig själv och följa sitt hjärta, oavsett förväntningar från omvärlden.

Bara göra dig själv nöjd och om du håller fast vid det är det värsta som kan hända att du har gjort dig själv nöjd, säger han.

Dessa ord ger en inblick i Sandlers egen konstnärliga process och ger en uppmuntran till att sträva efter personlig tillväxt. Han avslutar samtalet med en humoristisk anekdot om sin önskan att ha en enkel trädkoja, vilket visar på hans jordnära inställning trots hans framgång.

I en värld där kreativitet och autenticitet är avgörande, är Adam Sandlers hyllning till Johan Renck och hans egna reflektioner över karriären en fin påminnelse om vikten av att följa sitt hjärta.

"Spaceman" har premiär på Netflix den 1 mars.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL