Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Adam Sandler gör mer film med Netflix

Adam Sandler gör mer film med Netflix

Kristian Andersson | Nyhet
01 februari 2020
Kristian Andersson | Nyhet
01 februari 2020

Samarbetet sträcker sig över flera produktioner.

Adam Sandler har länge gjort filmer med Netflix och efter succén med "Uncut Gems" förstår vi att deras samarbete fortsätter.

Adam Sandler i "Ridiculous 6".
Adam Sandler i "Ridiculous 6". Foto: Netflix.

Alldeles nyligen släppte Netflix kioskvältaren Uncut Gemes som troligtvis är Adam Sandlers mest hyllade film. Nu meddelar streamingjätten att han skrivit på för att göra fyra filmer till under deras vingar. De berättar också att de fortsätter samarbetet med Sandlers egna produktionsbolag Happy Madison, som producerat majoriteten av hans komedier. 

– Våra medlemmar kan inte få nog av Adam Sandler, oavsett vad för typ av filmer han gör. Vi är därför väldigt exalterade över att förlänga vårt samarbete med honom och Happy Madison för att ge världen flera skratt, säger Netflix innehållschef Ted Sarandos i ett pressmeddelande.

Utöver Uncut Gems har vi sett Adam Sandler på Netflix i filmer som The Ridiculous 6, The Do-Over, Sandy Wexler och Murder Mystery

Innan Sandlers kontrakt med de fyra nya filmerna träder i kraft, så har han titlar kvar att göra under sitt nuvarande: Hubie Halloween med Kevin James och en animerad film som han även skriver manuset till. 

Filmtopps recensent Rasmus Torstensson fullkomligt golvades av "Uncut Gems". Läs hans recension av filmen här.