Veckans hetaste trailers

Veckans hetaste trailers – Ghostbusters, Dexter, House of Gucci m.fl.

Emil Oscar Rasmussen
31 juli 2021 kl. 17:50

Veckans trailers samlade på en plats.

Har du svårt att hålla koll på alla nya trailers som kommer ut hela tiden? Misströsta inte. Vi har samlat några av veckans trailer-höjdpunkter på ett och samma ställe, så att du ska kunna hitta dem så snabbt och enkelt som bara möjligt.

Ghostbusters: Afterlife

I kommande "Ghostbusters: Afterlife" möts gammalt och nytt när veteranerna  från originalfilmen från 1984 korsar väg med en ny generation spökjägare, ledda av Stranger Things-stjärnan Finn Wolfhard. Några andra nya ansikten vi kan se i filmen är Paul Rudd och Mckenna Grace m.fl.

LÄS MER: Ny trailer till Ghostbusters: Afterlife

No Time to Die

"No Time to Die" har varit på gång hur länge som helst nu, men skjutits upp om och om igen. Nu ser det dock ut som om filmen faktiskt kommer att få sin premiär en gång för alla – och som uppladdning har en ny trailer släppts.

No Time to Die har biopremiär den 30 september.

LÄS MER: Ny actionpackad trailer till No Time to Die

Dexter: New Blood

Den efterlängtade comeback-säsongen av Dexter är snart här! Denna gången har soliga Miami bytts ut mot snöiga Iron Lake. Handlingen i de tio avsnitten utspelar sig tio år efter händelserna i den kontroversiella avslutningen av serien.

Dexter: New Blood har premiär den 7 november.

LÄS MER: Se nya trailern till Dexter

House of Gucci

Premiären för Ridley Scotts kommande storfilm med stjärnor som Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino och Jared Leto närmar sig. Som titeln antyder kommer filmen att handla om det världskända modehuset Gucci och medlemmarna i Gucci-familjen.

House of Gucci har biopremiär den 24 november.

LÄS MER: Trailerpremiär för House of Gucci

Cooking With Paris

Snart är det dags för Paris Hiltons realityserie på Netflix att ha premiär. I serien bjuder Hilton in kända gäster som bland andra Kim Kardashian, Nikki Glaser och Demi Lovato för att laga mat. Frågan är dock hur stor del själva matlagningen utgör av seriens behållning.

Cooking With Paris har premiär den 4 augusti.

LÄS MER: Då kommer Cooking With Paris

Army of Thieves

Zack Snyders zombierulle "Army of the Dead" gjorde stor succé på Netflix och snart kommer en prequel till filmen, som går under namnet Army of Thieves. I veckan släpptes en teaser till den kommande filmen.

Army of Thieves har premiär senare i år (inget exakt datum är annonserat).

LÄS MER: Teaser släppt till Army of the Dead 2

Chucky

"Chucky"-serien har varit på gång länge och nu närmar vi oss äntligen premiären på allvar. Denna gången plockas den onda dockan upp på en loppis och tas med till en amerikansk idyll där tillvaron vänds upp och ner.

Chucky har amerikansk premiär den 12 oktober.

LÄS MER: Trailer till den blodiga Chucky-serien

King Richard

I den kommande sportbiografin King Richard spelar Will Smith rollen som Venus och Serena Williams pappa, Richard Williams. Smith har nominerats för en Oscar vid två tidigare tillfällen och baserat på det vi ser i trailern börjar det kännas som om en tredje nominering kan vara på gång.

King Richard har biopremiär den 19 november.

LÄS MER: Will Smith spelar pappan till tennissystrarna Willams

Chapelwaite

Adrien Brody spelar huvudrollen i Chapelwaite, som är ännu en serie baserad på Stephen Kings verk. Baserat på trailern ser innehållet i skräckserien både kusligt och blodigt ut.

Chapelwaite har premiär på amerikanska Epix den 22 augusti.

LÄS MER: Adrien Brody i Stephen King-serien Chapelwaite

Post Mortem: Ingen dör i Skarnes

"Post Mortem: Ingen dör i Skarnes" är en norsk vampyrserie som kommer till Netflix under sensommaren. Dramakomedin regisseras av Harald Zwart och manus är skrivet av Petter Holmsen.

Post Mortem har premiär på Netflix den 25 augusti.

LÄS MER: Första titt på Netflix vampyrserie

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL