Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Trailer: Will Smith med Oscar för King Richard?

Trailer: Will Smith med Oscar för King Richard?

Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juli 2021
Filmtopp
Filmtopp | Nyhet
29 juli 2021

Spelar Tennis-systrarna Williams pappa.

I nya sportbiografin "King Richard" spelar Will Smith pappan till Venus och Serena Williams, som kom att ta världen med storm genom deras tennisbegåvning. Trailern hintar om att Smith gör en mer än dedikerad prestation.

MER LÄSNING:

Folk som följer Will Smith på sociala medier har förstått att han nu jobbar på att komma tillbaka från vad han själv kallar "sitt livs värsta form". När trailern till hans nya film King Richard äntligen släpptes vågar vi gissa att det var inför den rollen som han valde att dumpa superkroppen. Likaså anammar han en annan dialekt.

Filmen handlar om hur Richard Williams fångar upp sina döttrars tennispotentialer och coachar dem med allt han är värd. Men framgången kommer inte utan motgångar.

Se trailern till "King Richard" här:

Trailers har tendensen att vara förrädiska, men baserat på den två och en halv minuter långa förhandsvisning vi kan ta del av idag ser Smith ut att gå för Oscarn med en minst sagt helhjärtad insats. Och det är just för sina porträtt av verkliga personer som Smith fått sina två nomineringar, dels för rollen som boxaren Mohammed Ali i Ali och entreprenören Chris Gardner Jakten på lycka.

"King Richard" har biopremiär 19 november.

NÄSTA ARTIKEL