Succéserierna som återvänder 2025 – det blir minst sagt ett maxat år!

Succéserierna som återvänder 2025 – det blir minst sagt ett maxat år!

Sofie Landgren
14 maj 2024 kl. 08:05

Världsfavoriterna som planeras komma tillbaka 2025

Att det kommit ut en hel drös med välproducerade och spännande serier de senaste åren råder det inget tvivel om. Här har vi samlat en lista med hela världens favoriter som planeras komma tillbaka med nya säsonger 2025!

5 av världens mest älskade serier återvänder 2025

Wednesday säsong 2 planeras komma ut 2025
Jenna Ortega. Foto: Netflix.

Wednesday (säsong 2)

Netflix succéserie Wednesday säsong två är officiellt i produktion. Säsong 1 av serien, med hyllade Jenna Ortega i huvudrollen, tog hela världen med storm när den kom ut november 2022 och efter en lång väntan är det nu officiellt att uppföljningen kommer att komma ut någon gång under 2025. Den långa väntan på seriens återkomst är mest troligt relaterad till att produktionen tvingades göra ett uppehåll 2023 tack vare den stora strejken bland manusförfattarna i Hollywood, en strejk som i korthet handlade om löner, ersättningar från streaming-bolagen och skydd vad gäller AI.

Här kan du läsa vår recension av "Wednesday" (säsong 1).

The lat of us säsong 2 planeras komma ut 2025
Bella Ramsey och Pedro Pascal. Foto: HBO Max.

The Last of Us (säsong 2)

I januari 2023 kom HBO:s postapokalyptiska serie, baserad på tv-spelsserien med samma titel, ut på streamingtjänsten och det tog inte lång tid innan hela världen var som besatt. Produktionen har äntligen gått ut med informationen om att The Last of Us säsong 2 spelas in just i detta nu, och de har lovat att säsongen kommer att släppas någon gång under 2025. Det lilla intryck skaparna har delat med sig av hittills är att det kommer bli en minst sagt lika sevärd säsong som den första!

Här kan du läsa vår recension av "The last of us" (säsong 1).

White Lotus säsong 3 planeras komma ut 2025
Foto: HBO Max/ Warner Bros. Discovery.

The White Lotus (säsong 3)

"The White Lotus" är, kort förklarat, en vass samhällssatir som följer anställda och gäster på ett lyxhotell under en omvälvande vecka. Den första säsongen kom ut 2021 och skaparna gav den "Paradise is no vacation" som en typ av slogan, en slogan som definitivt höll i sig även under säsong 2. 

Både den första och andra säsongen har hyllats av både tittare och kritiker världen över och nu har Warner Bros. Discovery bekräftat att seriens tredje säsong började spelas in redan i februari i år. I ett pressmeddelande gick produktionen ut med nyheten om att de nya avsnitten spelas in i Thailand och utspelar sig bland annat på Koh Samui, Phuket och i Bangkok och följer en ny grupp hotellgäster på en ny White Lotus resort. Enligt experter har säsongen mest troligt har premiär någon gång under 2025.

Här kan du läsa vår recension av "The White Lotus" (säsong 2).

Stranger things säsong 5 planeras återvända 2025
Foto: Netflix.

Stranger Things (säsong 5)

Den populära Netflix-originalserien Stranger Things kommer tillbaka för en femte och sista säsong. Även om det kan kännas lite vemodigt att behöva säga hejdå till gänget från Hawkins, lovar produktionen att den sista säsongen kommer bli ett storslaget och maxat avslut, som äntligen avslöjar sanningen om upp och ner och förklarar några av seriens långvariga mysterier en gång för alla. Säsongen förväntas komma ut på Netflix någon gång under 2025.

Här kan du läsa vår recension av "Stranger Things" (säsong 4, Vol. 1).

Fallout season 2 planeras komma 2025/2026
Foto: Amazon Prime Video.

Fallout (säsong 2)

Det senaste tillskottet bland världens mest uppskattade serier är Amazon Prime Videos postapokalyptisk kriminaldramaserie Fallout som hade premiär i april 2024. Serien blev snabbt en favorit bland både tittare och kritiker som anser att den är den bästa TV-spelsbaserade serier sedan HBO:s The Last of Us.

2020 gick produktionen och Prime Video ut med nyheten om att den första säsongen av Fallout skulle börja spelas in och det är högst osannolikt att även säsong 2 kommer att ta fyra år. Ett säkert kort är att förvänta sig seriens återkomst i slutet av 2025 eller början av 2026. Vi på Filmtopp hoppas i vart fall innerligt på att det blir under 2025 och inte 2026.

Här kan du läsa vår recension av "Fallout" (säsong 1).

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL