Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Sommarpremiärer på Paramount+

Sommarpremiärer på Paramount+

  • Paramount+
Filmtopp
Filmtopp | Lista
21 juni 2022
Filmtopp
Filmtopp | Lista
21 juni 2022

En stjärnspäckad sommar väntar på Paramount+

Paramount+ bjuder på underhållningen som behövs under sommarmånaderna. Flera spännande titlar kommer att få sina premiärer och streamingtjänsten tipsar dessutom om ett och annat som kan passa extra bra att se under sommaren.

Sommarpremiärer på Paramount+

Players på Paramount+
Foto: Paramount+

Players – premiär 17 juni

Players är en ny originalserie om ett fiktivt e-sportlag som tränar till sitt första mästerskap i "League of Legends". Efter år av misslyckanden måste lagets 17-åriga underbarn och 27-åriga veteran lägga sina egon åt sidan och arbeta tillsammans för att nå framgång.

Beavis & Butt-head – exklusiv premiär på Paramount+ den 24 juni

Beavis & Butt-head är tillbaka! Och den här gången reser de både i rymden och genom tiden.

Clifford den stora röda hunden – kommer exklusivt till Paramount+ den 11 juli

Den första spelfilmen baserad på den populära barnboksserien.

YO! MTV Raps – exklusivt på Paramount+ den 13 juli

MTV:s 90-talsklassiker är tillbaka med de bästa beatsen från hiphop-världen.

I Love That for You – premiär den 22 juli

Inspirerad av sanna händelser följer den här uppsluppna komedin leukemiöverlevaren Joanna Gold (Vanessa Bayer känd från Saturday Night Live) när hon jagar sin livslånga dröm om att bli en värd för en hemmashoppingkanal.

Sommartips: Bingevänliga snackis-serier

The Offer. Foto: Paramount Pictures
Foto: Paramount+

Sommaren är en fantastisk tid att titta ikapp på alla serier man har hört om under våren men kanske inte hunnit se själv. Här är några av Paramount+ största och mest populära serier, perfekta att sträcktitta på i hängmattan, på stranden eller i sommarstugan.

The Offer

Den sanna historien om den turbulenta tillkomsten av filmen Gudfadern, en av världens kändaste filmer som nästan aldrig blev gjord.

The First Lady

Antologidramaserie som gräver djupt in i de amerikanska presidentfruarnas personliga och politiska liv. Med Viola Davis, Michelle Pfeiffer och Gillian Anderson i regi av Susanne Bier.

Super Pumped: The Battle for Uber

Joseph Gordon-Levitt, Kyle Chandler och Uma Thurman i den sanna historien om Uber-grundaren Travis Kalanicks uppgång och fall.

Halo

Sci-fi-drama som bygger på det klassiska X-Box-spelet med samma namn. Efter år av inbördeskrig och växande kolonial oro står allt hopp till supersoldaten Master Chief.

The Man Who Fell to Earth

Serien bygger på Walter Tevis roman och den ikoniska filmatiseringen från 1976 med David Bowie i huvudrollen. Serien följer en främling (Chiwetel Ejiofor) som anländer till jorden och får hela mänsklighetens öde i sina händer.

Star Trek: Strange New Worlds

Följ Captain Pike, Spock och Number One när de utforskar nya världar runt om i galaxen, decenniet innan Kapten Kirk gick ombord på U.S.S. Enterprise.

Yellowstone & 1883

Kevin Costner gör huvudrollen som John Dutton i denna moderna westernserie som är en av de mest sedda i USA de senaste åren. Missa inte heller prequele-serien 1883 om familjen Duttons resa västerut.

Barnfavoriter på Paramount+

Paramount+ har ett berg av underhållning för barn i alla åldrar, bland favoriterna finns SvampBob Fyrkant, Paw Patrol, Henry Danger och Dora.

Tips för vuxna barn

South Park

Alla säsonger av 25 års firande South samt de nya långfilmerna, South Park: Post Covid och South Park: The Streaming Wars.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL