Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Wanda Vision.

Nyheter på Disney+ i februari

David Lindahl | Lista
30 januari 2021
David Lindahl | Lista
30 januari 2021

Under februari kommer massa nya spännande saker till Disney+.

Streamingtjänsten Disney+ är fortfarande i begynnelsen och varje månad blir fler och fler serier, filmer och andra produktioner tillgängliga på sidan. Här är flera olika nyheter som kommer att bli tillgängliga under februari på den populära streamingtjänsten Disney+.

 

WandaVision

Wanda Vision.
Foto: Disney+.

Dyk in i den första serien som Marvel Studios skapat exklusivt för Disney+. Se Elizabeth Olsen i rollen som Wanda Maximoff och Paul Bettany som Vision – två karaktärer med superkrafter som lever i en idyllisk förortsvärld där allt inte är som det verkar…

Läs vår recension på avsnitt 1-3 på WandaVision.

Nya avsnitt varje fredag.

 

Flora och Ulysses

Flora Ulysses.
Foto: Disney+.

I februari kommer Disneys ”Flora & Ulysses”, ett härligt komediäventyr baserat på Newberry-belönta boken om 10-åriga Flora – ett ivrigt serietidnings-fan och självutnämnd cyniker vars föräldrar nyligen har separerat. Efter att ha räddat en ekorre som hon döper till Ulysses upptäcker Flora till sin stora förvåning att han besitter unika superhjältekrafter. Med dessa superkrafter ger de sig ut på komiska äventyr som för alltid kommer att förändra Floras syn på livet.

 Tillgänglig från och med 19 februari.

 

Marvel’s Behind The Mask

Marvel's Behind the Mask.
Foto: Disney+.

“Marvel’s Behind the Mask” är en dokumentärspecial som utforskar identiteten bakom de ikoniska superhjältarna vi idag känner till och älskar. Sedan de allra första serietidningarna har hemliga identiteter varit oerhört viktigt för superhjältar och skurkar som till vardags lever ”vanliga” liv. Men det är karaktärerna bakom maskerna som har tilltalat oss fans under alla dessa år.

Sedan tillkomsten av ”The Marvel Age of Comics” i början av 1960-talet har Marvels författare och konstnärer använt sig av begreppet identitet för att utforska konceptet jämlikhet. Dessa legendariska skapelser och berättelser från Marvel har inte bara speglat vår värld, utan de har även speglat våra egna identiteter. 

Tillgänglig från och med 12 februari.

 

Inside Pixar, avsnitt 6–10

Inside Pixar.
Foto: Disney+.

En dokumentärserie med både personliga och filmiska berättelser som ger en inblick i människorna, konstnärskapet och kulturen bakom Pixar Animation Studios.

Tillgänglig från och med 12 februari.

 

Mupparna: Säsong 1–5

Mupparna.
Foto: Disney.

Det är dags att välkomna Mupparna in på scenen! Följ med Kermit, Miss Piggy, Gonzo, den Svenske kocken och många fler karaktärer i denna banbrytande tappning av den klassiska varietén. Showen kombinerar originallåtar, sketcher och gästframträdanden och är en hit för alla åldrar. Njut av sensation, inspiration och fest tillsammans med Mupparna!

Tillgängliga från och med 19 februari.

 

Gordon Ramsay: På ny mark: Säsong 2

Gordon Ramsey.
Foto: Disney+.

 

Gordon Ramsey dyker, fiskar och hoppar från helikoptrar i jakten på god mat. Från de enorma djuren i Sydafrika till de ogenomträngliga djunglerna i Guyana och det orörda Tasmanien reser han till träskmarkerna i Louisiana, de isiga fjordarna i Norge, de kryddfyllda bergssidorna i södra Indien och den fantastiska indonesiska ön Sumatra.

Tillgänglig från och med 5 februari.

 

Miraculous: Ladybug och Cat Noir på äventyr: Säsong 3

Miraculous.
Foto: Disney.

 

High School-eleverna Marinette och Adrien har utsetts till superhjältarna Ladybug och Cat Noir i Paris. De har båda varsin “Miraculous”, en juvel som för dem samman med den magiska Kwamier som i sin tur ger dem superkrafter. Deras uppdrag blir att stoppa skurken Hawke Moth från att skapa fler skurkar samtidigt som de måste hålla sina identiteter hemliga.

Tillgänglig från och med 5 februari.

 

Enfaldiga experiment: Säsong 1–6

Enfaldiga Experiment.
Foto: Disney.

I Enfaldiga experiment möts självutnämnda amatörforskare för att tävla om titeln ”den sämst informerade”. De testar vetenskapliga principer som till exempel vridmoment, gravitation och Newtons lag. På den hårda vägen får de lära sig att om du försöker bryta vetenskapens lagar så kommer lagarna att bryta dig. Detta är Enfaldiga experiment.

Tillgängliga från och med 12 februari.

 

Mickey Go Local: Säsong 1

Mickey Go Local.
Foto: Disney.

Musse och hans vänner utforskar det bästa som Singapore och Malaysia har att erbjuda – från den goda maten och de traditionella kläderna till klassisk och modern arkitektur. Ibland är de turister som vandrar runt och ibland är de en del av lokalbefolkningen som ger dig en inblick i det dagliga livet. Oavsett lyckas de alltid hamna i roliga och lustiga situationer.

Tillgänglig från och med 26 februari.

 

De magiska skorna kommer tillbaka

De magiska skorna kommer tillbaka
Foto: Disney.

En liten och entusiastisk tolvårig basketspelare hittar ett par magiska sneakers som hjälper honom att bli en streetball-stjärna och att knyta kontakt med sin pappa.

Tillgänglig från och med 19 februari.

NÄSTA ARTIKEL