Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Nya serier & filmer på Netflix – Här är tipsen!

Nya serier & filmer på Netflix – Här är tipsen!

  • Netflix
Filmtopp
Filmtopp | Lista
29 juli 2018
Filmtopp
Filmtopp | Lista
29 juli 2018

Spana in uppdateringen med nya filmer & serier på Netflix – Vi tipsar dig!

Det har fyllts på med nya filmer & serier på Netflix. Vi granskar tillskotten och lyfter fram de absolut bästa. Vänta dig både originella produkter och klassiker!

 

Nya serier & filmer på Netflix – Serier

Luke Cage (säsong 2)

sommarens serier
Mike Colters Luke Cage återvänder. Foto: Netflix. 

Den första säsongen av Luke Cage fick blandat mottagande, även om vi på Filmtopp gillade den. Mellan säsongerna medverkade hjälten tillsammans med Iron Fist, Jessica Jones och Daredevil i Marvels The Defenders. Nu, med den andra säsongen, är världens starkaste superhjälte tillbaka – och det med råge. Säsong 2 är råare och allvarligare än den första. Mycket supernöje!

A-laget: Juventus (säsong 2)

netflix
Foto: Netflix. 

Gillar du fotboll har du något riktigt intressant framför dig. A-laget: Juventus är en noggrann inblick bakom kulisserna på en av sportens mest anrika klubblag. Med stjärnor som Gonzalo Higuaín, Gianluigi Buffon och Paulo Dybala är Juventus på mångas läppar, och nu kan du få träffa dem på träningsanläggningen, i spelartunneln och så vidare.

Denna Netflixserie är spännande och gripande. Utöver fina personporträtt lär vi oss om priset för att vara i världseliten.

Comedians in Cars Getting Coffee (säsong 10)

Ny säsong och mer kaffe för Jerry Seinfeld. Foto: Netflix. 

Tidernas kanske bästa komiker, Jerry Seinfeld, har äntligen skapat, som hans gode vän och tidigare kollega Larry David beskriver det, sin "show about nothing". Comedians in Cars Getting Coffee är lika mysig som de caféer Jerry och hans bekanta komiker besöker. En homerun bland alla nya serier & filmer på Netflix!

En ny komiker för varje avsnitt; tillsammans åker de bil och dricker mängder med kaffe. Men framförallt diskuterar de livet som komiker och delar med sig av smaskiga anekdoter. I säsong 10 ser vi bland annat Baksmällan-stjärnan Zach Galifianakis och den berömda programledaren Ellen DeGeneres.

Suits (säsong 6)

netflix
Foto: Netflix.

Dramakomedin Suits följer Mike, en briljant person, som hoppat av college och istället hamnat i kriminella kvarter. Men livet får en vändning när han börjar arbeta för Harvey Spector, en av New Yorks främsta advokater.

Succéserien, som är rankad på IMDb:s top 200 fortsätter här med sin sjätte säsong. Är du redo för mer skratt och spänning?

Final Space

Foto: Netflix.

I denna nya animerade serie följer vi Gary, en astronaut och hans planet-förgörande sidekick Mooncake, som beger sig ut på ett episkt äventyr i jakt efter svar på den stora frågan: Var tar universum egentligen slut?

En intressant och välberättad story med komiska och häftigt visuella inslag. Detta är onekligen en saftig rymdresa, som även fokuserar på vänskap.

Orange is the New Black (säsong 6)

Netflix
Foto: Netflix.

Efter att säsong 5 slutade med ett riktigt pang-avsnitt kommer Netflix megahit snart tillbaka för sin sjätte säsong. Det blir ett kärt återseende med fångarna, som fortsätter att försätta sig i trassliga situationer.

Nya serier & filmer på Netflix – filmer

Brewsters miljoner (1985)

John Candy och Richard Pryor. Foto: United International Pictures.

Här hittar vi en klassiker från 1985 med Richard Pryor i huvudrollen. Bredvid honom ser vi birollskungen John Candy, som fick alldeles för lite tid i rampljuset innan sin bortgång.

I Brewsters miljoner måste en baseballspelare måste göra sig av med 30 miljoner dollar på mindre än 30 dagar, för att då få ärva 300 miljoner dollar. Kruxet? Ingen får under några omständigheter känna till dealen. Detta är den typen av amerikansk tänk om-komedi det görs allt färre av.

Calibre (2018)

netflix
Foto: Netflix.

En originalfilm av Netflix om två barndomsvänner som beger sig ut i de skotska skogarna för en jakthelg. Men väl på plats kommer de snart att drabbas av något oväntat och förödande.

Calibre må ha sin radda klyschor, men det är okej att vara upprepande – så länge du är träffsäker. Matt Palmers thriller träffar så gott som i Bull's eye.

Firman (1993)

Foto: Paramount Pictures.

Bland dessa nya serier & filmer på Netflix hittar vi klassiker med Tom Cruise, som nominerades till två Oscar – för Bästa musik och Bästa kvinnliga skådespelerska (Holly Hunter).

Firman följer vi en ung advokat som när han ansluter sig till en högaktad byrå inser att han har ett mörker inom sig. Det här är en dramathriller som lämnar mycket utrymme till skådespelarinsatser. Det finns en hel del riktigt bra scener med starka prestationer.

Nerve (2016)

nerve
Foto: Nordisk Film.

I thrillern Nerve ser vi de uppåtgående skådisarna Dave Franco och Emma Roberts i huvudrollerna. Vi följer en tjej i plugget som dras in i leken sanning eller konsekvens, över nätet. Men när leken fortskrider blir hon allt mer manipulerad av en anonym person, som tillhör samfundet "The Watchers".

Nerve bjuder på mycket; stämningsfulla uppbyggnader, men även fartfylld action. Filmen är lite av en vattendelare, men i slutet av dagen är den ett häftigt stycke film.

The Lobster (2015)

the lobster
Foto: Lucky Dogs.

The Lobster är försiktigt sagt en något absurd film, med den allt mer spännande skådespelaren Colin Farrell.

I en närliggande, dystopisk framtid tar invånarna sig till ett hotell där de har 45 dagar på sig att hitta en romantisk partner. Skulle de misslyckas förvandlas de till odjur och skickas till skogen.

Vad tycker du, känns någon av dessa nya filmer & serier på Netflix kittlande?