5 Netflixserier för regniga hemmadagar

5 Netflixserier för regniga hemmadagar

  • Netflix
03 oktober 2021 kl. 18:00

Serier du kan bingea när du ändå är hemma

Alla har vi dagar när vi inte känner för att göra någonting alls. Då är det alltid bra att ha några serier man kan sätta på och bara mata igenom, eller bara låta rulla i bakgrunden medan man gör något annat. Här listar jag upp fem Netflixserier som är perfekta att bingea när du inte orkar göra något annat

Never Have I Ever

En av Netflix originalserier som är lätt att ta in och är underhållande. Serien följer unga Devi som i sin jakt på kärlek gör några omoraliska val som leder till större problem än hon hade trott.

Tonårsdramat har en charmig känsla med härliga, lite oerfarna, men framförallt underhållande karaktärer. Med en härlig berättaröst som drar sina egna skämt och leder dig genom serien. Han byts till och med ut till stjärnor som Andy Samberg och Bella Hadid ibland!

Hilda

Även detta är en väldigt charmig serie som definitivt förtjänar mer uppmärksamhet. Den följer Hilda, en ung tjej som bor med sin mamma ute i skogen. Men när deras hus förstörs och hotet av troll blir för mycket flyttar de in till staden Trolberg.

Hilda har svårt att anpassa sig till stadslivet, men lyckas ändå få några vänner. Tillsammans far de på äventyr med troll, jättar och alver i vad som är en av de mysigaste serierna på Netflix. Värt att nämna är också att Hildas husdjur Twig, som är en Deerfox... japp, en vit räv med små horn, är det sötaste jag sett.

Final Space

Final space är ännu en animerad serie, men denna är något mer åt det fräcka hållet. Inte riktigt i samma klass som Rick & Morty och Paradisde PD, den här serien är något mer familjevänlig och har en spännande och underhållande berättelse att följa.

Huvudkaraktären Gary Goodspeed är fånge på ett rymdskepp, och fördriver dagarna med att försöka underhålla sig själv med skämt och att låtsas att han är kapten. Under seriens gång måste Gary kämpa för att rädda universum i en serie som är både mörk och dramatisk men samtidigt lättsam. Nu är det perfekta läget att börja titta då en tredje säsong just kommit ut. 

Clickbait

Denna serie är tyngre än de andra på listan. I den nysläppta miniserien ser vi Nick Brewer bli kidnappad i första avsnittet och en video läggs upp på nätet som säger att han misshandlar kvinnor och även dödat en tjej.

Jag ska inte spoila för mycket, men serien följer hans familj som försöker rädda Nick och ta reda på vem som har kidnappat honom. En extremt fpngande och spännande serie som man har svårt att sluta se på, med många stora överraskningar. Inget är riktigt som det verkar.

Space Force

Den femte serien på listan är en komedi med Steve Carell i huvudrollen, från skaparen av The Office US, King of the Hill och Parks & Recs. Denna serie är inte lika rent humorinriktad som The Office, utan följer en storyline på ett tydligare sätt. Vi ser Steve Carell som blir befordrad till ledare av nyformade Space Force, USAs militära kraft i rymden. Detta leder till en besviken General Naird som trodde att han skulle få ta över den prestigefulla Air Force istället.

I serien får vi många skratt, inte bara från Carell, med stjärnor som Ben Swartz och unge Diana Silvers i stora roller med Patrick Warburton och Jane lynch i mindre roller.

Alla serierna finns att se på Netflix och borde kunna mätta din bingetörst, iallafall den här helgen hoppas jag! Tips, spana också in vår lista med årets bästa Netflixserier!

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL