Hetaste realityserierna våren 2024 – Filmtopp tipsar

Hetaste realityserierna våren 2024 – Filmtopp tipsar

Sofie Landgren
07 april 2024 kl. 08:04

Programmen som hela världen pratar om – ealitydramatik när den är som bäst

Är du likt många av oss på Filmtopp en riktig reality-fantast? Har du svårt att navigera i reality-djungeln och veta vad som är störst snackis just nu och mest värt att följa? Då har du kommit rätt! Här är vårens guldkorn när det kommer till realityserier i världsklass.

Vanderpump rules
Vanderpump Rules. Foto: bravo,

Den elfte säsongen av "Vanderpump Rules"

Förra året tog Vanderpump Rules och dess tionde säsong hela världen med storm när en otrohetsaffär splittrade hela gruppen. Ariana Madix upptäckte att hennes pojkvän sedan tio år tillbaka, Tom Sandoval, hade haft en hemlig affär med en av hennes bästa vänner, Rachel Leviss. När nyheten om otrohetsskandalen väl nådde världsmedia gick den under den fyndiga titeln "Scandoval" och händelsen ledde till stora rubriker som varar än i dag.

Nu är den elfte säsongen av Vanderpump Rules i full rullning och vi får följa gruppens dynamik och hantering av relationsproblem i efterskakningarna av "Scandoval". Och har du inte sett några tidigare säsonger så rekommenderar vi att du gör det omedelbart, vi lovar att du inte kommer att bli besviken!

LÄS OCKSÅ: Svenska realityserier 2024

Vanderpump villa 2024
Vanderpump Villa. Foto: Disney+

Den allra första säsongen av "Vanderpump Villa"

Den brittiska restaurangägaren och den tidigare The Real Housewives of Beverly Hills-stjärnan Lisa Vanderpump ligger inte bara bakom det geniala konceptet Vanderpump Rules utan är nu också i farten med ett helt nytt realityprogram, Vanderpump Villa.

Dekadens och utsvävningar kolliderar när vi får följa Lisa Vanderpumps väl utvalda personal när de arbetar, bor och spenderar sin fritid ihop. Serien utspelar sig på det franska slottet Chateau Rosabelle, där personalen försöker ge gästerna lyxiga, glamorösa upplevelser samtidigt som de hanterar rivaliteter, romanser och missöden som ofta blir en konsekvens när man lever och arbetar tillsammans 24/7.

The Valley 2024
The Valley. Foto: bravo.

Den allra första säsongen av "The Valley"

En ny spin-off serie till Vanderpump Rules. Här har några av de gamla deltagarna från serien har gått från att ena dagen leva ett glamoröst partyliv och jobba på restaurangen SUR med Lisa Vanderpump som chef, till att de nu – hux flux – vara gifta husägare med barn i det trygga villaområdet The Valley.

Vi får ett kärt återseende av realityprofiler som levt under radarn ett tag och hur de nu måste navigera sina nya familjeliv och nya vänskaps-konstellationer.

LÄS OCKSÅ: Nostalgi från MTV – kommer du ihåg 00-talets realityserier?

Summer House: Martha's Vineyard (2023)
Summer House: Martha's Vineyard. Foto: bravo.

Säsong två av "Summer House: Martha's Vineyard"

"Summer House: Martha’s Vineyard" har officiellt återvänt för sin andra säsong med samma grupp vänner, men det bjuds också på några nya ansikten som adderas med tiden. Serien kretsar kring en grupp framgångsrika svarta amerikaner som delar en villa ihop och spenderar sommaren i Martha's Vineyard.

Serien blev så pass populär efter den första säsongen att den förnyades med ytterligare en ny säsong bara två veckor efter säsongsavslutningen. Den föregående säsongen bestod bara av 8 avsnitt men, årets upplaga kommer sannolikt att bli längre tack vare det förstklassiga dramat vi fått ta den av hittills! 

Besök Realitytopp för fler nyheter om reality och tv-underhållning.

 

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL