Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.38

Helgens streamingtips v.38

Filmtopp
Filmtopp | Lista
18 september 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
18 september 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

Amazon Prime Video och Netflix är på radarn när Filmtopp ger dig den här helgens streamingtips.

The Boys (säsong 2) – Amazon Prime Video

The Boys på Amazon Prime Video
Foto: Amazon Prime Video.

Om serien: Den första säsongen av brutala actionkomedin The Boys tog Amazons prenumeranter med storm. Nu är superhjältegruppen och den är minst lika underhållande som den är våldsam. 

"Även om det är blodet som lockar in den breda massan, passar man även på att kasta kopiösa mängder skit på alla möjliga olika samhällsproblem som finns ute i vår värld idag.", skriver Filmtopps Jonatan Blomberg i sin recension av The Boys säsong 2

Ratched (säsong 1) – Netflix

Ratched på Netflix
Sarah Paulson i "Ratched". Foto: Netflix.

Om serien: Ratched väcker liv i den obehagliga karaktär vi tidigare lärt känna i filmklassikern i Gökboet. Vi pratar förstås om sjuksyrran Ratched, som i denna nya Netflix-serie spelas av Sarah Paulson, också känd för American Horror Story.

The Devil All The Time – Netflix

Tom Holland i "The Devil All The Time".
Spindelmannen-stjärnan Tom Holland i "The Devil All The Time".

Om filmen: Stjärnspäckad dramathriller på Netflix med Tom HollandBill SkarsgårdRobert PattinsonJason Clarke och flera. Utspelar sig i ett litet område i West Virginia där lömska, korrupta karaktärer härjar efter Andra världskriget. Holland spelar en ung man som får nog av sin skeva omgivning och bestämmer sig för att göra någonting åt den.

"Ett rep som har knutits till ett lasso som skoningslöst drar in mig i berättelsens mörker likt en hjälplös kalv på en rodeo. Och jag älskar det!", skriver Filmtopps Nathalie Leth i sin recension av The Devil All The Time.