Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.24

Helgens streamingtips v.24

Filmtopp
Filmtopp | Lista
12 juni 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
12 juni 2020

Den här helgen kan du ordna ditt eget Watch Party!

Veckans streamingtips är en specialare! Utöver två heta tips på Netflix och C More erbjuder vi dig möjligheten att anordna din egen filmfest med vännerna där ni själva väljer filmen.

Välj din egen film – och ordna ett Watch Party med vänner

Filmtopp strävar alltid efter att ge dig de bästa streamingtipsen. Men i det här fallet lutar vi oss bakåt och låter istället dig välja kvällens rulle. I en tävling delar vi ut tre stycken hyrbiljetter vardera till vinnarna. På så sätt kan du som vinner anordna ditt eget Watch Party med dina vänner och se en valfri ny film tillsammans. Detta inkluderar heta titlar som "Star Wars: The Rise of Skywalker", "Frost 2", "Sonic The Hedgehog", "Bad Boys For Life", "1917", "Bombshell" och "En del av mitt hjärta". 

För att tävla om att vinna hyrbiljetter på SF Anytime, tryck här.

Da 5 Bloods – Spike Lees hyllade krigsdrama

Om filmen: Oscarsbelönade Spike Lee, som varit mycket i ropet under de demonstrationer mot rasism och polisvåld som råder runtom i världen, är här tillbaka med ett nytt starkt drama. Da 5 Bloods handlar om en grupp Vietnam-veteraner som återvänder till krigsplatsen för att hitta kvarlevorna av deras general – och skatten han lämnade efter sig.

"Da 5 Bloods" streamar du på Netflix.

Love Life – ny serie med Anna Kendrick

Om serien: C More har köpt in HBO Max romantiska komedi Love Life med Anna Kendrick i huvudrollen. Det är en antologi med flera berättelser där kvinnan Darby berättar om sitt kärleksliv, från första partnern till den sista. 

"Love Life" streamar du på C More.