Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Helgens streamingtips v.19

Helgens streamingtips v.19

Filmtopp
Filmtopp | Lista
08 maj 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
08 maj 2020

Ny helg, nya streamingmöjligheter.

I denna tid är kanske hemmaunderhållningen viktigare än någonsin. Här hittar du helgens hetaste streamingtips med titlar från Netflix, HBO Nordic och Streamly.

Förra veckans streamingtips hade närmast laserfokus på action. Den här gången tar vi ner det med härlig humor och tänkvärt drama... 

The Eddy (Netflix)

The Eddy på Netflix.
Foto: Netflix.

OM FILMEN: Whiplash och La La Land-regissören Damien Chazelle har varit med och regisserat den här nya Netflix-serien. Fokus ligger på jazz-scenen i Paris där en klubbägare kämpar med att driva sin klubb omsusad av kaos. 

STREAMA HÄR: The Eddy finns nu att se hos streamingjätten Netflix som varje vecka fyller på med nytt egenproducerat material. 

Bad Education (HBO Nordic)

Hugh Jackman i "Bad Education".
Foto: HBO Nordic.

OM FILMEN: I den verklighetsbaserade komedin Bad Education spelar Hugh Jackman skolföreståndaren Frank Tassone, som tillsammans med sina kollegor och vänner blir huvudmisstänkta i avslöjandet av historiens största skandal gällande pengafiffel på en privatskola. 

STREAMA HÄR: Bad Education är en originalfilm producerad av HBO själva, så du finner den givetvis på HBO Nordic

En komikers uppväxt (Streamly)

Johan Rheborg och Johan Falk i "En komikers uppväxt".
Foto: SF Studios.

OM FILMEN: En komikers uppväxt är baserad på Jonas Gardells bästsäljande roman, och det är han själv som står bakom filmens manus. Den är regisserad av Rojda Sekersöz och i huvudrollen ser vi Johan Rheborg

STREAMA HÄR: Den hyllade svenska filmen En komikers uppväxt finns att streama utan kostnad på Streamly Play. Medlemskapet som behövs för att se filmen är även det kostnadsfritt.