Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Helgens streamingtips v.17

Helgens streamingtips v.17

Filmtopp
Filmtopp | Lista
24 april 2020
Filmtopp
Filmtopp | Lista
24 april 2020

En ny helg, nya streamingmöjligheter.

I denna tid är kanske hemmaunderhållningen viktigare än någonsin. Här hittar du helgens streamingtips.

Helgen bjuder på gott om blockbusters för den som söker verklighetsflykt framföra TV:n! Veckans tre hetaste premiärer är...

Blinded by the Light – Streamly Play

Stillbild ur "Blinded by the Light".
Foto: Warner Bros.

OM FILMEN: Blinded by the Light (som är en klassisk album-och låttitel signerat Bossen) följer vi en indisk ungdom som gör revolt när han upptäcker Bruce Springsteens magiska musik. Han går från att lyda sina stränga föräldrar till att upptäcka världen och framförallt rock n' rollen. 

Missa inte Filmtopps recension av Blinded by the Light!

STREAMA HÄR: Den här händelserika musikfilmen som rymmer gott om låtpärlor från Springsteens stora musikskatt kan du se på Streamly Play. Du ser filmen utan kostnad, och att bli medlem är även det kostnadsfritt. 

Sonic The Hedgehog

Sonic The Hedgehog
Foto: Paramount Pictures.

OM FILMEN: I denna sprillans nya film om den blixtsnabba igelkotten Sonic dras vi med på actionspackat äventyr. När den lilla blå filuren anländer till Jorden dröjer det inte länge innan den onda forskaren Dr. Robotnik vill åt honom och hans krafter. Tillsammans med polisen Jim försöker Sonic nu att stoppa Robotnik från de stora planer han kan tänkas ha. 

Missa inte vår exklusiva intervju med Ben Schwartz som spelar Sonic!

STREAMA HÄR: Sonic The Hedgehog rullade alldeles nyligen på biograferna, men finns att se hemifrån. På SF Anytime kan du köpa filmen för 169 kronor. 

Extraction

Chris Hemsworth i Extraction.
Foto: Netflix.

OM FILMEN: Superstjärnan Chris Hemsworth har huvudrollen i den också actionpackade rullen Extraction. Han spelar en smutsig soldat som får i uppdrag att rädda en knarkkungs son från kidnappning, och det visar sig bli hans farligaste uppdrag hittills. 

Extraction hyllades till skyarna av vår recensent Andreas Ziegler, som redan kröner den till årets actionrulle. Läs hans recension här!

STREAMA HÄR: Denna ljuva actionfilm finns nu att se på Netflix

NÄSTA ARTIKEL