Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Detta kommer på HBO Nordic i november 2017 – här är nyheterna

Detta kommer på HBO Nordic i november 2017 – här är nyheterna

  • HBO
Sebastian Håkansson | Lista
31 oktober 2017
Sebastian Håkansson | Lista
31 oktober 2017

Nedan kommer några av alla nyheterna på HBO i november 2017.

Hösten knallar på och vi är nu inne i november månad. På HBO Nordic kommer vikingarna tillbaka och vi får äntligen veta vad som kommer att hända i Nepal efter mordet på bossen Pietro Savastano i Gomorrah. På HBO Nordic i november får två stycken nya originalfilmer premiär, Like.Share.Follow samt Totem. Självklart kommer de båda filmerna recenseras av Filmtopp.

Like.Share.Follow. 

Like.Share.Follow är en av HBO:s nyheter i november
LIKE.SHARE.FOLLOW.  Foto: HBO Nordic

HBO Film

Premiär: 1/11

Vilka risker utsätter vi oss för med den ständiga uppkopplingen och bekräftelsebehovet med att ständigt vilja synas?

Handling:  Youtubestjärnan Garrett (Keiynan Lonsdale) förföljs av ett superfan och stalker (Ema Horvarth), som inte skyr några medel för att komma honom nära. Skräckmästaren Jason Blum står bakom den här nagelbitaren som handlar om den digitala ålderns skrämmande risker vi utsätter oss för när vi exponerar våra liv online.

Totem

Totem är en ny originalfilm från HBO, som du kan se i november.
Totem är en ny originalfilm från HBO, som du kan streama i november. Foto HBO Nordic.

HBO Film

Premiär: 1/11

Handling: En man som förlorat sin fru bjuder in sin nya flickvän till att bo hos honom och hans två döttrar. Döttrarna har svårt att vänja sig vid förändringen och det börjar bli riktigt skrämmande när ett halsband verkar utlösa ett antal oförklarliga händelser. Snart uppdagas det att något mystiskt plågade flickornas mor innan hon dog. En av döttrarna försöker ta reda på vad som hänt henne och hittar en bok om ”totems” – fysiska objekt som binder samman andar med den verkliga världen. Hon försöker lära sig hur hon ska kunna använda halsbandet för att kontrollera närvaron i huset.

Totem är den andra originalfilmen från HBO Nordic i november.

Smilf

Detta kommer på HBO Nordic i november 2017 – här är nyheterna
Foto: Showtime Networks

Säsong 1

Premiär: 6/11

I SMILF får vi en brutalärligt rolig inblick i Bridgettes (Frankie Shaw) liv – en ung singeltjej från Södern vars drömmar om relationer, sex och karriär krockar betänkligt med verkligheten som ensamstående mamma. Frankie Shaw har skapat serien, baserad på hennes Sundance-vinnande kortfilm. Förutom att hon gör huvudrollen har hon skrivit, producerat och regisserat denna halvbiografiska komedi tillsammans med Michael London (Sideways), Janice Williams (Confirmation), Lee Eisenberg och Gene Stupnitsky (The Office, Bad Teacher). Scott King (Difficult People) är exekutiv producent. Rosie O’Donnell ser vi i rollen som Tutu, Bridgettes mamma.

Säsong 1 består av åtta avsnitt á 30 minuter och kan ses på HBO i November

Umbre

Umbre, en av många Hbo Nyheter
Till vardags kör Relu taxi men vid sidan om jobbar han som indrivare för den lokala maffian. Foto: HBO Nordic 2017.

Säsong 2

Premiär: 12/11

Relu är en familjeman som lever ett dubbelliv. Till vardags kör han taxi men vid sidan om jobbar han som indrivare för den lokala maffian. I första säsongen av denna rumänska originalserie från HBO Europe började lögnerna flyta upp till ytan och nu separerar Relu från sin fru Gina alltmedan hans två olika liv får en våldsam sammandrabbning. När dottern gifter sig med en maffiason eskalerar problemen ytterligare och i en värld där allt har ett pris är Relu redo att offra allt för att få rättvisa.

When We Rise

På HBO Nordic november
På HBO Nordic i november. Foto: ABC

Miniserie i 4 avsnitt

Premiär: 15/11

Denna miniserie handlar om en hbtq-familjs levnadsöden - deras kamp, motgångar och triumfer under 1900-talets turbulenta frigörelse till modern tids framgångar för lika rättigheter.

When We Rise (Disney/ABC) är skriven och skapad av Oscarsbelönade Dustin Lance Black och i ledande roller ser vi Guy Pearce (Memento, L.A. Confidential) som hbtq-aktivisten Cleve Jones, Mary-Louise Parker (Weeds, Angels of America) som kvinnorättskämpen Roma Guy, Rachel Griffiths (Brothers and Sisters, Six Feet Under) som Diane, hustru till Roma och samhällsaktivist, Michael K. Williams (Boardwarlk Empire, The Wire) som Ken Jones, ledare för den afroamerikanska rörelsen och Ivory Aquino som transsexuella aktivisten Cecilia Chung.

Miniserien består av fyra avsnitt á 120 minuter.

Gomorrah

Säsong 3

Premiär: 18/11

Tiderna förändras efter mordet på bossen Pietro Savastano.

Det italienska dramat om camorran är baserad på boken Gomorrah skriven av Roberto Saviano, samt Matteo Garrones film med samma namn, och handlar om den organiserade brottsligheten och vanliga människor i Neapel. Den yttre och inre kampen om makten fortsätter och i tredje säsongen formas nya maktallianser mellan huvudkaraktärerna Genny (Salvatore Esposito), Ciro (Marco D’Amore), Malammore (Fabio De Caro) och Scianel (Cristina Donadio).

Vikings

Detta kommer på HBO Nordic i november 2017 – här är nyheterna
Foto: MGM Television

Säsong 5, del 1

Premiär: 30/11

Succédramaserien Vikings, skapad av Michael Hirst (Oscarsbelönade Elisabeth och Emmy- och Golden Globe-nominerade The Tudors), rivstartar femte säsongen med ett dubbelavsnitt. Ivar Benlös hävdar sitt ledarskap över den Stora Hednaarmén, samtidigt som Lagertha är regerande drottning över Kattegatt. Ivars mord på sin bror Sigurd iscensätter framtida sammandrabbningar när Ragnars söner planerar sin hämnd för faderns död.

Björn följer sin ödesbestämda resa över Medelhavet och Floki, som lider efter förlusten av sin maka Helga, ger sig ut till havs och till gudarnas nåd. I rollerna ser vi Katheryn Winnick, Clive Standen, Alexander Ludwig, Alex Høgh Andersen, Josefin Asplund och Gustaf Skarsgård.

Nya bekantskaper är bland andra Jonathan Rhys Meyers och svenska Alicia Agneson.

Detta var några av alla nyheterna på HBO Nordic i november.

Vi har även sammanställt en lista med de bästa filmerna på HBO Nordic, som du kan bokmärka som en guide.

NÄSTA ARTIKEL