Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
Här streamar du alla Paw Patrol-filmer och serier

Här streamar du alla Paw Patrol-filmer och serier

Filmtopp
Filmtopp | Lista
30 december 2021
Filmtopp
Filmtopp | Lista
30 december 2021

Hitta barnens favoriter snabbt och enkelt

"Paw Patrol" har snabbt blivit barnens favorit. Flera filmer och serier har gjorts de senaste åren – här listar vi var du kan streama alla.

Efter den internationella dundersuccén med Byggare Bob har britten Keith Chapman hittat nästa framgångsrecept – Paw Patrol. Den älskade barnserien har fått ett stort genomslag världen över, inte minst här i Sverige.

Eftersom vi vet hur många föräldrar det är som letar efter var Paw Patrol går att streama, passar vi på att underlätta jakten. Nedan listar vi var du streamar alla Paw Patrol-filmer och serier.

Paw Patrol (2013-)

Paw Patrol

Paw Patrol är en serie för de lite yngre tittarna om sex modiga valpar: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble och Skye. Tillsammans bildar de Paw Patrol som leds av den tioårige pojken Ryder.

TV-serien Paw Patrol såg ljuset redan 2013 och är nu inne på sin åttonde säsong. Hela 205 avsnitt har det blivit och än så länge finns det inga planer på att lägga ner. 

Finns på: Viaplay, Paramount+

Paw Patrol: Redo, rejsa, rädda! (2019)

Paw Patrol

Det är dags för det stora loppet Äventyrsbukten 500! Valparna är redo att hjälpa deras favoritförare Swosh att vinna, men när den legendariska föraren inte längre kan köra i loppet måste Marshall hoppa in och ta hans plats!

Finns på: Paramount+, iTunes, Rakuten, Blockbuster

Paw Patrol: Jet-plan till räddning (2020)

Paw Patrol

Hertigen av Flaxköping tar prinsessans juvel och med dess magiska kraft lyfter han upp Skälleborg i luften! Sky måste övervinna sin stora rädsla och leda gänget i den svåraste flygande räddningen någonsin! Gör er redo för Jet-plan till räddning!

Finns på: Blockbuster, Rakuten, iTunes, Paramount+

Paw Patrol: Filmen (2021)

Paw Patrol

PAW Patrol är på gång! När deras största rival, Överdängare, blir borgmästare i närliggande Äventyrsstaden och börjar härja i stan, lägger Ryder och allas favorithjältevalpar in högsta växeln för att ta sig an utmaningen. Medan en av valparna måste möta sitt förflutna i Äventyrsstaden får teamet hjälp från en ny allierad hund, den smarta taxen Liberty. Tillsammans, och beväpnade med spännande nya prylar och utrustning, kämpar PAW Patrol för att rädda medborgarna i Äventyrsstaden!

Finns på: Paramount+, iTunes, Viaplay, Rakuten, Blockbuster, SF Anytime

Mer läsning:

 

NÄSTA ARTIKEL