Har din favoritserie blivit förnyad? De senaste serierna att få nya säsonger

Har din favoritserie blivit förnyad? De senaste serierna att få nya säsonger

Filmtopp
23 oktober 2023 kl. 15:00

10+ serier har fått klartecken att fortsätta

Den senaste tiden har ett gäng serier blivit förnyade med nya säsonger. Är din favorit en av dem? Se listan här!

Ja, Netflix, HBO Max, Prime Video och de andra ledande streamingtjänsterna fortsätter att yngla av sig serier till höger och vänster. Men i tider där även jättarna behöver se över sina kostnader är det långt ifrån säkert att de får nöjet att komma tillbaka med nya säsonger. Många av dem skrotas för att aldrig mer återupptas.

Så, vad har And Just Like That..., The Summer I Turned Pretty och Sweet Magnolias gemensamt? Förutom att vara riktigt populära serier har de alla blivit förnyade med ytterligare säsonger. Nedan hittar du hela listan med produktioner som vi under de tre senaste månaderna (augusti, september och oktober) fått veta att de kommer att komma tillbaka – men först fokus på tre höjdpunkter bland de förnyade serierna:

Har din favoritserie blivit förnyad? De senaste serierna att få nya säsonger
"Gen V" kommer tillbaka med ny säsong. Foto: Amazon Prime Video.

Gen V (Prime Video): Gen V är Prime Videos spinoff-serie till streamingtjänstens flaggskepp The Boys. Här är det fokus på yngre "supes" som försöker slå sig fram i en värld där talang och superkrafter inte nödvändigtvis väger tyngre än status. Serien har fått ett varmt mottagande och kommer alltså att återvända med åtminstone en uppföljande säsong i framtiden.

Only Murders in the Building (Disney+): Only Murders in the Building är den mysiga komediserien där de tre karaktärerna spelade av Steve Martin, Martin Short och Selena Gomez går till botten med mordmysterier som är kopplade till byggnaden där de bor. Efter tre redan framgångsrika säsonger kommer vi nu att få se dem även i en fjärde säsong.

One Piece (Netflix): Live-action-adaptioner av älskade manga- och animeserier innebär knappast någon framgångsgaranti, men för One Piece har det onekligen blivit succé. Den sprudlande fantasy-piratserien blev en omedelbar snackis på Netflix, och det är inte det minsta förvånande att streamingtjänsten annonserat att en andra säsong kommer att sjösättas framöver.

Har din favoritserie blivit förnyad? De senaste serierna att få nya säsonger
Foto: HBO Max.

10+ serier som blivit förnyade efter sommaren 2023

Av serierna på listan är det "The Boys"-spinoffen "Gen V" på Prime Video som är den senast riktigt stora succén att nå målet med att säkra sin andra säsong.

Källa: IMDb

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL