Super-Pets

BIO: Filmer som har biopremiär i juli 2022

26 juni 2022 kl. 18:00

Juli månad bjuder på smått och gott

Juli ligger inte alltför långt bort och då nalkas det premiärer på bio. Vi har skapat en lista på filmerna som går upp på vita duken då!

Varför vara ute och ränna när man kan hänga i mörkret med näven full av popcorn och njuta av film?

Biopremiärer juli 2022

Minioner: Berättelsen om Gru

Minioner: Berättelsen om Gru utspelar sig efter den första filmen och vi får här möta Gru, en minion med önskan om att bli alla tiders superskurk. Men hur väl kommer han att lyckas med det.?

Premiär: 1 juli

Thor: Love and thunder

Thor har försöker lämna det gamla livet bakom sig för att finna inre frid. Det går dock inte riktigt som planerat när Gorr the God Butcher löper amok. Den blixtrande hammaren är återigen efterfrågad. 

Premiär: 6 juli

Downton Abby: En ny era

Gänget från den populära serien Downton Abbey är tillbaka och denna gång bär det av till Frankrike. I romantikens hemland väntar dock allt annat än amor och gott vin. Ett mysterium hägrar i luften och är inte som det verkar.

Premiär: 13 juli

Bullet Train

Lönnmördaren Ladybug vill byta bana men dras ändå in i gamla banor igen, denna gång i Japan. På tåget mellan Tokyo och Kyoto inser Ladybug och de andra rivaliserande lönnmördarna att deras uppdrag tycks vara kopplade till varandra. 

Premiär: 20 juli

Nope

En skräckfilm lagom till sommaren. Kan det bli bättre? Nope utspelar sig på en gård i Kalifornien där mystiska och övernaturliga fenomen gör tillvaron allt annat än behaglig. 

Premiär: 22 juli

DC League of Super-Pets

När Stålmannen blir bortrövad är det upp till hans hund, Krypto, att rädda husse. Problemet är bara att Krypo ännu inte bämästrat sina superkrafter, men tillsammans med sina andra fyrbenta vänner kanske problemet ändå går att lösa!

Premiär: 29 juli

Mer läsning:

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL