Film- och serietips – 5 nya titlar att se i helgen

Film- och serietips – 5 nya titlar att se i helgen

Emil Oscar Rasmussen
21 juni 2024 kl. 14:00

Helgtips för alla smaker

Är du ute efter något nytt att streama i helgen har du hittat rätt. Filmtopp har handplockat fem nyligen släppta filmer och serier att se under midsommarhelgen.

Filmtopps 5 tips – nya filmer och serier att streama under midsommarhelgen

Film- och serietips – 5 nya titlar att se i helgen
Foto: Warner Bros. Discovery.

House of the Dragon (säsong 2) – Max

Veckans största premiär är utan tvekan den andra säsongen av House of the Dragon, spinoff-serien till Game of Thrones. I den nya avsnitten fortsätter de interna stridigheterna inom huset Targaryen. Drottning Rhaenyra och kung Aegon anser sig båda ha rätt till järntronen och nu ser det ut att bara vara en tidsfråga innan en eldsprutande inbördeskrig bryter ut.

Film- och serietips – 5 nya titlar att se i helgen
Foto: Disney+

We Were the Lucky Ones (miniserie) – Disney+

We Were the Lucky Ones är ett historiskt drama som följer en judisk familj under andra världskriget. Handlingen är baserad på verkliga händelser och följer familjens kamp för att överleva och återförenas när de separeras av krigets onda krafter.

I rollerna ser vi bl.a. Joey King och Logan Lerman. Samtliga avsnitt finns nu att streama på Disney+.

LÄS OCKSÅ: Nytt på Disney+ i juni 2024

Trolls 3
Foto: Universal/UIP.

Trolls 3 – SkyShowtime

Är de yngre i familjen ute efter något nytt att streama i helgen, kan vi tipsa om att Trolls 3 äntligen har hittat till en av de större streamingtjänsterna. Filmen finns nu att se på SkyShowtime. I denna filmen har Poppy och Kvist till sist blivit ett officiellt par. Kvists hemliga förflutna som pojkbandsstjärna i vad som tidigare var Poppys favoritband kommer till ytan när en av bröderna som han utgjorde bandet tillsammans med blir kidnappad. Nu blir det upp till Kvist, Poppy och de andra bröderna från bandet att rädda honom.

LÄS OCKSÅ: Nytt på SkyShowtime i juni 2024

Trigger Warning
Foto: Netflix.

Trigger Warning – Netflix

I actiondramat Trigger Warning får vi följa Jessica Alba i rollen som en skicklig soldat som återvänder till sin hemstad för att ta över sin pappas bar, till följd av att han hastigt har gått bort. Men i staden härjar ett våldsamt gäng och det dröjer inte länge innan det uppstår friktion med upprorsmakarna.

LÄS OCKSÅ:

Ett fall för vera: Film- och serietips – 5 nya titlar att se i helgen
Foto: SVT.

Ett fall för Vera (säsong 13) – SVT Play (premiär lördag 22 juni)

På lördag är den eviga favoriten Ett fall för Vera tillbaka på SVT Play med nya avsnitt, från vad som är den 13 och näst sista säsongen av den mysiga deckarserien. I den nya säsongen ska det utredas mord på en populär grönsakshandlare, en ung flicka och på en delägare till en fish and chips-butik.

Upptäck fler tips på Filmtopp.se.

ANNONS
ANNONS
NÄSTA ARTIKEL