Nu på bio

Det senaste på biofronten!

Sök Stäng sök
BILDSPECIAL: American Horror Story – premiär för Double Feature

BILDSPECIAL: American Horror Story – premiär för Double Feature

  • Disney+
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Lista
20 oktober 2021
Emil Oscar Rasmussen
Emil Oscar Rasmussen | Lista
20 oktober 2021

Se alla säsonger av American Horror Story på Disney+

Idag har det första avsnittet från tionde säsongen av "American Horror Story" äntligen hittat till Disney+. Den nya säsongen, som heter "Double Feature" består av 10 avsnitt och släpps med ett nytt avsnitt i veckan. Se det senaste avsnittet och alla de tidigare säsongerna på Disney+.

Halloween närmar sig med stormsteg och vad passar då bättre än att se det senaste avsnittet av American Horror Story: Double Feature, som landade på Disney+ idag? Du kan också binge-titta på samtliga av de nio tidigare säsongerna som också finns tillgängliga på streamingtjänsten.

Har du glömt vilka säsonger som utgör den populära antologiserien? Häng med så går vi igenom dem i tur och ordning i denna bildspecial. Vi börjar med nykomlingen Double Feature:

LÄS OCKSÅ:

Säsong 10: Double Feature (2021)

American Horror Story: Double Feature
Foto: Disney+

I den senaste säsongen av American Horror Story får vi följa med en författare som flyttar till en isolerad kuststad tillsammans med sin gravida fru och dotter. Säsongen ska vara uppdelad i två delar som går under namnen "Red Tide" och "Death Valley".

Säsong 9: 1984 (2019)

American Horror Story: 1984
Foto: Disney+

Baserat på namnet "1984" kan du sannolikt lista ut när den här säsongen av American Horror Story utspelar sig. Spelplatsen för säsongen är på ett sommarkollo, som ser ut att vara en allt osäkrare plats efter att en mördare rymmer från ett mentalsjukhus och påstås vara på väg till lägret. 1984 består av 9 avsnitt.

Säsong 8: Apocalypse (2018)

American Horror Story: Apocalypse
Foto: Disney+

"Apocalypse" är den åttonde American Horror Story-säsongen. I Apocalypse hägrar domedagen till följd av kärnvapenkrig – men givetvis inte utan en hel del övernaturliga inslag. Apocalypse utspelar sig i en nära framtid och består av 10 avsnitt.

Säsong 7: Cult (2017)

American Horror Story: Cult
Foto: Disney+

I den sjunde säsongen av American Horror Story, som går under namnet Cult, blir det rejält politiskt. Säsongen utspelar sig i en fiktiv amerikansk stad efter att Donald Trump blivit vald till, vilket inspirerar en kult som börjar terrorisera invånarna i staden. Cult består av 11 avsnitt.

Säsong 6: Roanoke (2016)

American Horror Story: Roanoke
Foto: Disney+

Den sjätte säsongen i American Horror Story-antologin är Roanoke. Säsongen utspelar sig mellan 2014–2016 och kretsar kring de övernaturliga händelserna på en bondgård, delvis i stilen av en dokumentär. Roanoke består av 10 avsnitt.

Säsong 5: Hotel (2015)

American Horror Story: Hotel
Foto: Disney+

"Hotel" är den femte säsongen av American Horror Story. Den handlar om ett mystiskt hotell i Los Angeles som är hem till en hel del obehagliga och övernaturliga händelser. Hotel utspelar sig i nutid (2015) och består av 12 avsnitt.

Säsong 4: Freak Show (2014)

American Horror Story: Freak Show
Foto: Disney+

Den fjärde säsongen av American Horror Story, Freak Show, handlar om, ja, en freak show helt enkelt. Som underhållningsakt är deras storhetstid förbi sedan många år tillbaka och under säsongen får vi följa deras desperata jakt på överlevnad. Freak Show utspelar sig på 50-talet och består av 13 avsnitt.

Säsong 3: Coven (2013)

American Horror Story: Coven
Foto: Disney+

I "Coven", den tredje säsongen av American Horror Story, är det häxor som är det stora fokuset. Under säsongen får vi följa en häxor som försöker överleva nutidens hot, men också intriger i de egna leden. Coven består av 13 avsnitt.

Säsong 2: Asylum (2012)

American Horror Story: Asylum
Foto: Disney+

"Asylum" är den andra säsongen av American Horror Story. Handlingen i den kretsar kring patienter och personal på ett kyrkligt ägt mentalsjukhus. Asylum utspelar sig på mitten av 60-talet och består av 13 avsnitt.

Säsong 1: Murder House (2011)

American Horror Story: Murder House
Foto: Disney+

Den första säsongen av American Horror Story heter Murder House och handlar om en psykolog som tillsammans med sin fru och dotter flyttar in i ett hus som visar sig dölja en och annan hemlighet. Murder House utspelar sig i nutid (2011) och består av 12 avsnitt.

NÄSTA ARTIKEL