Big Mouth Netflix

Dålig koll på vilka TV-serier som kommer tillbaka? Läs det här!

Uppdaterad 24 februari 2020 kl. 12:02 | Publicerad 06 november 2017 kl. 20:11

Vilken serie ser du fram emot?

TV-serier rullar ut på löpande band och det blir svårare och svårare att orientera sig. Tur att Filmtopp kan vara en hjälpande hand inför olika kommande tv-serier och deras nya säsonger! Här ett axplock av nyheter!

Big Mouth säsong 2

Poster till "Big Mouth"
Foto: Netflix

Ja. Big Mouth kom i princip precis ut men Netflix har redan gått ut med en trailer inför säsong två som ska komma 2018. Den som är sugen på lite mer animerat hormonskoj med könshår och porrberoende kan alltså glädja sig rejält.

Haters Back Off! säsong 3

Dålig koll på vilka TV-serier som kommer tillbaka? Läs det här!
Foto: Netflix

En till netflixserie här. Haters Back Off! hade premiär för nästan exakt ett år sedan och de som suktar efter mer av karaktären Miranda Sings och hennes jakt på en Youtube-karriär har precis fått något att gotta i genom säsong två. Men nu då? Vem vet. Vad som i alla fall är klart är att skaparen Angela Kinsey är helredo, hon har sagt att teamet bakom dem redan har säsong tre i huvudet.

Lucifer säsong 4

Dålig koll på vilka TV-serier som kommer tillbaka? Läs det här!
Foto: FOX

Lite serietidningsbaserat fantasypolisdrama med en uttråkad djävul som äger en nattklubb slår ju verkligen aldrig fel, vilket är tydligt; hela tre säsonger har hunnit komma ut sedan debuten i början av 2016. Men antalet tittare har minskat rejält så framtiden ser oviss ut. Hittills får vi nog tyvärr bara vänta och se, och hålla tummarna så länge.

Graves säsong 3

Dålig koll på vilka TV-serier som kommer tillbaka? Läs det här!
Foto: Epix

Graves handlar om en tidigare amerikansk president som erkänner de misstag han gjorde under sin ämbetstid. Säsong två kom nyss ut från Epix och håller på att köras fram till december. Men blir det någon säsong tre? Också här är det oklart och beror förmodligen på hur det går för säsong två, som hittills har fått ljumna recensioner.

Ha en trevlig tv-seriehöst allihopa!

NÄSTA ARTIKEL