Julhelgens stora premiärer 2021

Alla nyheter på C More i juli 2022

  • C More
Filmtopp
29 juni 2022 kl. 14:06

Brittiskt så det står härliga till

C More passar på att fylla upp sitt innehåll med en stor dos brittisk spänning och humor. Dessutom blir det några handplockade filmer och lite reality.

Nya serier på C More i juli 2022

Wentworth
"Wentworth" är tillbaka med nya avsnitt. Foto: Roadshow Entertainment.

Wentworth, säsong 7-9 – premiär 1 juli

I Wentworth-fängelset i Australien är samtliga av fångarna kvinnor. De lever under tuffa förhållanden där det ibland kan vara en utmaning att bara klara sig igenom frukosten. Varje avsnitt ger en inblick i karaktärernas bakgrund och anledningarna till att de har hamnat bakom galler. Wentworth bygger på den klassiska TV-serien Kvinnofängelset och har exporterats till över tjugo länder.

P-Valley, säsong 2– premiär 5 juli

Kriminaldramat P-Valley utspelar sig bakom kulisserna på en välbesökt strippklubb djupt inne i Mississippideltat. Här samlas en udda skara av hoppfulla, vilsna, brutna och färgstarka karaktärer som var och en bär på olika drömmar, erfarenheter och hemligheter. Intrigerna tätnar när den mystiska nykomlingen Autumn välkomnas av den erfarna dansaren Mercedes och den queera ägaren Uncle Clifford.

Cracker, säsong 1-5 – premiär 6 juli

Cracker är ett kritikerrosat kriminaldrama med Robbie Coltrane i huvudrollen som Fitz, en briljant men bristfällig och skämtsam kriminalpsykolog anställd av Manchesterpolisen för att hjälpa dem att profilera och förhöra misstänkta personer. Trots hans alkohol- och spelproblem har han en kuslig förmåga att ta sig in i de misstänktas hjärtan och sinnen.

Father Brown, säsong 8 – premiär 6 juli

Med inspiration från GK Chestertons berättelser spelar Mark Williams fader Brown, en empatisk katolsk präst som försöker att lösa olika brott i den fiktiva byn Kembleford - vanligtvis när medlemmar av hans församling är involverade, när omständigheterna väcker hans intresse eller om han blir ombedd att hjälpa till. Han får stöd av församlingens sekreterare och sin hushållerska.

Saknad aldrig glömd (Unforgotten), säsong 4 – premiär 6 juli

Saknad, aldrig glömd är en prisbelönt kriminalserie där två kommissarier från London, Cassie Stuart (Nicola Walker) och Sunny Khan (Sanjeev Bhaskar) avslöjar mysterierna bakom olösta mord och till synes omöjliga kalla fall. Den här moderna polisduon återupptar utredningar av fall som har legat begravda i årtionden i sin jakt på sanningen.

Zoey's extraordinary playlist, säsong 2 – premiär 6 juli

Den unga San Francisco-bon Zoey råkar ut för en ovanlig händelse och upptäcker snart att hon blivit innehavare av en annorlunda superkraft. Hon kan läsa av omgivningens innersta tankar genom sång och musik. Frågan är bara om det är en gåva eller en förbannelse... Zoey's Extraordinary Playlist är en charmig musikalkomedi med bland andra Jane Levy (Suburgatory) och Skylar Astin (Pitch Perfect).

Joanna Lumley's Britain, säsong 1 – premiär 6 juli

I Joanna Lumleys brittiska äventyr stannar Joanna kvar i sitt hemland och tar med oss på en resa runt om i Storbritannien. I Torquay besöker Joanna ett nytt "Fawlty Towers", ett mycket udda bed and breakfast som drivs av Andy och Julian. I Skottland träffar hon en berömd tweedtillverkare och på Irland blir det bland annat ett besök på en inspelningsplats för TV-serien "Game of Thrones".

Battle of Britain – premiär 6 juli

Dokumentärserie i tre delar om flygstriderna som förändrade andra världskrigets utgång.

Five Bedrooms, säsong 1-2 – premiär 11 juli

Five Bedrooms är en australisk dramakomediserie som tar sin början på en bröllopsfest. Ainsley, Harry, Liz, Benand och Lachlan hamnar vid samma bord, singlarnas bord. De har aldrig träffats och delar varken ålder eller intressen, men alla fem har tröttnat på att vara ensamma. Flera flaskor champagne senare har de nyfunna vännerna bestämt sig för att köpa ett hus tillsammans.

Bobby and Harriet Get Married – premiär 11 juli

Denna brittiska komediserie är baserad på den minst sagt kaosartade perioden precis innan komikerna Harriet Kemsley och Bobby Mairs bröllop. Paret spelar något överdrivna versioner av sina själviska, neurotiska jag och vi får följa dem genom bråk över gästlistor, kulturkrockar, tvivel och skratt. Som grädde på moset gör andra kända komiker som Kathrine Ryan och Romesh Ranganathan cameos.

Scott and Bailey, säsong 2-5 – premiär 13 juli

Ett kriminaldrama som utforskar två kvinnliga kriminalares privata och professionella liv. Kriminalassistent Rachel Bailey är 30 år, jordnära, högljudd, bråkig och singel. Hennes partner, kriminalassistent Janet Scott, är 40 år, diplomatisk och en tänkare, samt fru och mamma. Trots de uppenbara skillnaderna mellan dem har de utvecklat en stark vänskap.

Spooks, säsong 6-7 – premiär 27 juli

Välkommen till MI-5: Storbritanniens hemliga säkerhetstjänst och elitspionerna som arbetar dygnet runt för att skydda nationen mot organiserad brottslighet, terroristverksamhet, ambassadbelägringar och mycket mer. Denna stilfulla och spännande serie blev en enorm kritisk och kommersiell framgång med populära gästskådespelare under hela produktionen.

Agatha Raisin, säsong 4 – 28 juli

Den framgångsrika PR-kvinnan Agatha har dragit sig tillbaka till en sömnig by på landet. Där vill hon finna ro från Londons hetsiga tempo och skaffa nya vänner, men i stället dras Agatha in i mordmysterier och upptäcker sin oanade talang som privatdetektiv. Agatha Raisin med Ashley Jensen (Extras) i huvudrollen är en charmig brittisk kriminalserie med mycket humor.

Outnumbered, säsong 1-5 – premiär 13 juli

Föräldrarna Pete och Sue Brockman i södra London kämpar för att ta sig igenom dagen med sina tre vilda barn i den här brittiska komediserien. Äldste sonen Jake lider av växtvärk och skäms ständigt för sina föräldrar, energiska mellanbarnet Ben är en patologisk lögnare, och yngsta dottern Karen är ovanligt nyfiken vilket ofta ställer till det för hennes föräldrar. Hur irriterade de än kan bli, gör Pete och Sue alltid sitt bästa för att hålla sina vilda barn i schack.

Agatha Christie's Partners in Crime, säsong 1 – premiär 20 juli

Brittisk miniserie med Jessica Raine, David Walliams, James Fleet och Matthew Steer. Agatha Christies brottsbekämpande duo, Tommy och Tuppence Beresford löser mysterier och söker efter spioner i 1950-talets Storbritannien.

The Durrells, säsong 1-4 – premiär 27 juli

Brittisk serie med Keeley Hawes, Josh O'Connor, Milo Parker och Daisy Waterstone. Baserad på de verkliga händelserna i familjen Durrell när de flyttar från England till Grekland.

Holding – premiär 13 jul

Graham Nortons roman om en liten stad med stora hemligheter kommer som serie. Sergeant Collins lugna byliv bryter ut i kaos när han tvingas lösa ett riktigt brott - för första gången i sitt liv.

Walter presents

Anomalia
"Anomalia". Foto:  Radio télévision suisse.

Anomalia – premiär 4 juli

Schweiziskt fantasydrama om neurokirurgen Valérie Rossier, som återvänder till sin hemby i Gruyère i hopp om en efterlängtad nystart åt sig och sin son. Valérie får genast jobb på en exklusiv klinik som drivs av hennes gamle mentor, men snart börjar hon plågas av olycksbådande visioner... Anomalia är en del av Walter Presents-utbudet som består av handplockade kvalitetsserier från hela världen.

Callboys – premiär 18 juli

Belgisk dramakomedi om fyra gigolos som tillsammans driver verksamheten The Callboys. Företaget går snabbt utför med testosterondrivet ledarskap, smågräl och storslagna men världsfrånvända ambitioner.

Hayu

Below Deck Mediterranean, säsong 7 – premiär 12 juli

Realityserie som skildrar livet på en privat lyxyacht som kryssar runt i Medelhavet. Varje vecka kliver nya passagerare ombord med höga krav på förstklassig service och samtidigt som den unga besättningen i Below Deck Mediterranean brottas med det oundvikliga drama som uppstår när man lever tätt inpå varandra får de också njuta av alla spektakulära platser, ljud och smaker som Medelhavet till.

Nya filmer på C More i juli 2022

Recension av Utvandrarna 2021
"Utvandrarna" tillbaka i ny version. Foto: SF Studios.

Her – premiär 1 juli
Supersugen (Superbad) – premiär 1 juli
El Mariachi – premiär 2 juli
Vad hände med Michael Jacksons vilda djur? (Searching for Jacko's Zoo) – premiär 7 juli
Utvandrarna (omklippt till miniserie) – premiär 11 juli
Breaking News in Yuba County – premiär 29 juli

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL