"See" (säsong 1, avsnitt 1-3)

Alla nyheter på Apple TV+ i augusti

  • Apple TV+
Filmtopp
25 juli 2022 kl. 14:07

Det är dags att ta farväl till "See"

Utbudet må vara litet men nästan allt på Apple TV+ är sevärt. I augusti landar en handfull nya originalproduktioner hos streamingtjänsten.

Nyligen var det premiär för Dennis Lehanes miniserie Black Bird hos Apple TV+ med stjärnor som Aron Egerton och Greg Kinnear i rollerna. Det spännande morddramat rullar fortfarande och fick högt betyg av Filmtopps Eric Diedrichs.

I augusti fortsätter mediejätten att leverera en handfull plockade originalproduktioner. Det blir en stjärnspäckad familjefilm och flera serier, däribland Josephine Bornebusch-regisserade Bad Sisters och det Vera Farmiga-frontade dramat Five Days at Memorial.

Nytt på Apple TV+ i augusti

Luck (film) – 5/8

Luck
Foto: Apple TV+

Regi: Peggy Holmes
Med:
Eva Noblezada, Simon Pegg, Whoopi Goldberg, Jane Fonda m.fl.
Genre:
Äventyr

Handling: 18-åriga Sam har otur med precis allt. Uppvuxen på ett barnhem blev hon aldrig adopterad och nu ska hon klara sig själv i den stora världen.  En dag hittar hon ett mynt som förändrar allt – plötsligt har hon världens flax. Men detta blir bara startskottet på en resa som tar henne till en magisk plats där troll och pysslingar försöker hitta balansen mellan tur och otur och portionera ut rätt mängd av varje till oss människor.

Five Days at Memorial (Miniserie) – 12/8

Five Days at Memorial
Foto: Apple TV+

Med: Vera Farmiga, Ted Atherton m.fl.
Genre:
Drama

Handling: Baserad på sanna händelser får vi här följa vilka effekter orkanen Katrina hade på de lokala sjukhusen, där utmattade vårdare kämpar med att rädda sina patienter och tvingas fatta beslut som kommer att förfölja dem i många år framöver.

Bad Sisters (säsong 1) – 19/8

Bad Sisters
Foto: Apple TV+

Med:  Sharon Horgan, Anne-Marie Duff, Eva Birthistle m.fl.
Genre:
Drama

Handling: I denna blandning mellan mörk komedi och thriller följer vi Garvey-systrerna som har ett starkt band efter sina föräldrars tidiga bortgång. Josephine Bornebusch har varit med och regisserat.

Surfside Girls (säsong 1) – 19/8

Surfside Girls
Foto: Apple TV+.

Med: YaYa Chan, Alex Diaz m.fl.
Genre:
Familj, Äventyr

Handling: Jade och Sam är superpeppade på att spendera sommaren med att surfa i solen. Det vill säga tills de träffar ett spöke. Tjejerna dyker huvudstupa före rätt ner i ett mysterium om ett piratskepp och förbannelse.

See (säsong 3) – 26/8

See
Foto: Apple TV+

Med: Jason Momoa, Sylvia Hoeks, Hera Hilmar m.fl.
Genre:
Action, Sci-fi

Handling: I en dystopisk framtid har människan förlorat sin syn och samhället har hittat nya sätt att integrera, bygga, jaga och överleva. Allt ändras när ett seende tvillingpar föds. Nu är det dags för den sista säsongen.

Mer läsning:

NÄSTA ARTIKEL